Paști
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Ce se cadonează cu prilejul sărbătorii de Paști pentru cei dragi?

Sărbătoarea de Paști

Sfintele Paști, alături de Crăciun, este principala sărbătoare în religia Creștină. Această sărbătoare marchează victoria vieții asupra morții, un simbol care a devenit o reîncarnare a lui Hristos, după ce a fost crucificat. În noaptea de Paști toți creștinii merg la slujbă, iar a doua zi se adună o mare familie de jur împrejur, fac schimb cadouri de Pastede cozonac, ouă colorate și se bucură de Lumina Învierii lui Hristos. La fel, în timpul acestor trei zile, oamenii merg la ele acasă.  

Cu toate acestea, dacă aveți de gând să vizităm pe cineva în această sărbătoare, mulți dintre noi se întreabă, oare ce cadouri de Paste se dăruiește în aceasta sărbătoarea? Desigur, cadourile tradiționale, care întotdeauna se iau când se merge în vizită - sunt ouăle roșii și cozonacii. Dar în afară de aceste daruri, există multe altele, care la fel vor fi potrivite acestei sărbători mari. La Sfintele Paști se poate dărui suveniruri, cărți, veselă, jucării pentru copii, de preferință, cu tematica acestei sărbători. 

Ce se cadonează cu prilejul sărbătorii de Paști? 

 Dacă v-ați decis să dăruiți veselă, în acest caz, este mai bine să alegeți în magazine căni sau farfurii cu desene minunate. Cu toate acestea, nu se dăruie veselă fără nimic. V-a trebui ca în aceasta să puneți ceva biscuiți sau bomboane, la fel și cozonac și ouă. 

Pentru prieteni, în magazine puteți cumpăra ouă pictate din lemn. Astfel de cadouri sunt dăruite în calitate de un simbol al bunătății, simbolizând bunăstare în familie. Iar domnișoarelor se pot da cutiuțe frumoase pentru bijuterii în formă de ouă. 
 
Pentru rudele apropiate, puteți cumpăra panouri cu imaginea sfinților sau a bisericilor. La fel un cadou reușit poate fi un suvenir din porțelan în formă de îngeraș.  
Copilului i se poate dărui o carte minunată cu ilustrații și cu un text simplu și bineînțeles, care va relata despre Marele Paște. 

Se pot oferi orice cadouri de Paște oricărei persoane. În legătură cu acest fapt nu există nici un fel de limite și reguli. Dar dacă încă vă întrebați - ce se cadonează cu prilejul sărbătorii de Paști, atunci dăruiți rudelor și apropiaților niște cadouri adorabile și plăcute. Dacă oferiți un cadou sincer și din suflet unui copil, atunci nu contează ce-i dăruiți - o carte sau o jucărie. Important este ca, un adaos către cadou să fie ou vopsit. 
O vopsire și înfrumusețare a unui ou de găină - este o repetare a unuia dintre cele mai importante și fastuoase evenimente în istoria Creștinismului. Căci anume ouă vopsite în sângele lui Hristos, au devenit dovadă că Mântuitorul a Înviat.  

Cumpărând în magazin un suvenir care v-a plăcut, nu veți sta pe gânduri, ce de dăruit la sărbătoarea de Paști un așa cadou sau veți gândi despre ceea, ce de cadonat vecinului sau fratelui cu prilejul acestei sărbători de Paști. Faceți cadouri de Paste din suflet, dorind oamenilor numai bine și pace, și atunci orice cadou va fi cel mai reușit! 

4.74 (432 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați