Paști
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Cele mai frumoase buchete de trandafiri. Simbolul trandafirilor.

Una dintre cele mai căutate și preferate flori este considerat a fi trandafirul. Frumusețea și aroma bogată, nu pot lăsa indiferent chiar și cea mai capricioasă, mai ales când este vorba despre buchete de trandafir. Alegerea de flori de foarte multe ori se limitează la cel mai frumos buchet de trandafiri. Trandafirul este considerat a fi regina de flori. Și când un tinăir vrea să-i spun despre sentimentele tale fata, el dă cel mai frumos buchet de trandafiri! Astfel, el vorbește despre dragostea lor!Dar înainte de a comanda livrarea cele mai frumoase buchete de trandafiri pentru cei dragi, să pătrundem în istorie și aflăm despre simbolismul acestei plante.

Simbolismul trandafiri în Anglia

În onoarea de trandafirilor sunt numite o mulțime de locuri, orașe și oameni. Un trandafir poate fi găsit pe stemele celor mai vechi familii, însă unele dintre cele mai celebre sunt florile stemelor ale caselor britanice York și Lancaster. Lupta dintre aceste două partide a intrat în istorie sub numele de «Războiul celor două roze». Această floare este, de asemenea, un simbol al artei și a meșteșugului în construcție, prin urmare, în clădirile medievale se poate descoperi imagini sau sculpturi de trandafiri. Desigur nu se poate vorbi despre buchete de trandafir fără menționărea prezenței în simbolismul misterios masonic.  

Simbolismul trandafiri în Germania

Timp de secole, poeții și scriitorii omagiau frumusețea de florii și mirosului plăcut. Folclor nu este o excepție — în aproape orice mit, legendă sau poveste, se menționează o plantă. «Cultul trandafirilor» a fost bine pronunțat în țările scandinave, precum și în Germania. Frații Grimm au devenit celebri prin poveștile despre «Frumoasa adormită» și «Alba ca zăpada», și în fiecare dintre ei este trandafirul. 
Trandafir în arhitectura În construcție, în formă de trandafir se creau ferestre. Așa și se numeau — geamuri trandafiri. Acestea sunt ușor de găsit în clădiri gotice. Schema de construire a unor astfel de trandafiri foarte curioasă și reprezintă arce simetrice, ce se sprijina pe un inel în centru. Acestea sunt în orice biserică sau catedrală gotică. 
Cele mai memorabile ferestre de trandafir pot fi găsite în Notre-Damme, de asemenea, în Orleans, în catedrale din Londra și așa mai departe. În afară de aspectul fastuos, elementul simbolizează starea dintre viață pământească și viața supranaturală.

Buchete de trandafir la CadouriOnline

Astăzi trandafiri sunt de asemenea, o parte integrantă a culturii — imaginea acesteia se poate vedea în poze, haine și în embleme. Dar în primul rând, floarea este un cadou minunat, care inlocuiește o mie de cuvinte și dorințe, mai ales buchete de trandafir.

Сele mai frumoase buchete de trandafiri

A comanda cele mai frumoase buchete de trandafiri cu livrare la orice oră a zilei pe site-ul nostru e foarte simplu. Florarii noștri creează compoziții unice, capabile de a produce o impresie de lung timp.

Site-ul poate fi nu doar un serviciu de livrare de flori, dar și de jucării moi, de dulciuri sau de baloane. Buchete de trandafir vor deveni o alegere excelentă pentru persoane, capabile de a evalua frumusețea lux și bogăția acestor flori.

4.72 (613 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați