Lux collection
Vară
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Buchete de lalele si semnificația lor.

Inainte de a începe a cumpăra flori lalele, Dumneavoastră mai întâi de toate trebuie să știți câte ceva despre însemnătatea lor. Noi propunem să cumpărați buchete de lalele în Chișinău la prețuri avantajoase, dar înainte de toate dorim să vă povestim despre însemnătatea lor, ca să fiți încrezut în alegerea corectă.

Neobișnuite buchete din lalele

Florile lalele sunt unicale, datorită cărora se poate de efectuat un număr mare de compoziții originale. Aroma fină și toată gama de culori pot trezi impresii și amintiri calde și pline de spirit. Florile pentru buchete din lalele puteti sa cumparati la preturi accessibile, numai la noi.

Dăruiți celor dragi și apropiați flori lalele. Un buchet proaspăt și aromatizant vă va aminti despre zilele calde și dispoziția formidabilă. Dăruind buchete de lalele, veți adăuga în viața de zi cu zi o părticică de splendoarea naturii și veți ridica dispoziția pentru toată ziua.

Buchete de lalele și semnificația culorilor acestora

Florile lalele contemporane au o varietate de culori. Gama de culori e prezentată ca o culoare monocromă, începând de la roșu, finisând cu negru, la fel și combinația de flori, cu toate acestea, temelia petalelor se deosebește după culoare cu tulpinițe. Datorită cantității largi de soiuri, uneori este dificil de procurat lalele pentru destinație. De aceea înainte de a cumpăra flori pentru buchete , vă sfătuim să vă familiarizați cu însemnătatea lor:

lalele de culoare roz —  ar trebui să fie cadonate persoanelor increzute și curajoase, fiindcă semnifică fericire și tendința de a merge înainte, tot așa acestea se pot cumpăra și dărui în semn de dragoste curată și blândă;buchete de lalele Chisinau

lalele rosii — lalele care semnifică o dragoste de netrecut;

lalele galbene— un semn de zâmbet către draga, simbolizând soare, căldură, bucurie și veselie;

lalele albe — simbolul unei dragostei pure și frivolnice. Floarea ce aduce fericire și noroc. Așa floare spune de o fericire fără îndoieli;

lalele mov —așa flori arată despre atașarea către oameni, către modul lor de viață, lucruri și comportament;

lalele negre — simbolizează o dragoste până la moarte, un soi destul de rar întâlnit. 

Practic fiecare tip de flori este in magazinul nostru online și dumneavoastră puteți ușor să procurati lalele, ba chiar și buchete de lalele pentru cei apropiați. Alegeți acele lalele, care sunt necesare și comandați-le online. Vă dorim o alegere reușită! Catalogul complet lalele, puteți găsi aici.

4.79 (656 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați