Paști
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Flori cu ocazia Zilei de Naștere. Care flori se dăruiesc pentru ziua de naștere?

buchete de flori de ziua de nastere la comandaFlori pentru ziua de naștere - este o modalitate deosebită de a felicita persoana dragă prin limbajul neobișnuit "floral". Puteți dona onomasticului sau onomasticii un buchet de flori mic și modest, puteți să oferiți un buchet de flori imens de lux, tot așa să donați un aranjament floral. Alegând un buchet de flori pentru ziua de naștere, trebuie să țineți cont de faptul cui aveți de gând să-i dați. Dacă Dumneavoastră v-ați gândit mult asupra alegerii unui buchet de flori pentru zi de nastere a bunicii sau a prietenei, sau pentru un profesor sau șef, și totuși nu v-ați decis ce să-i cadonați, atunci în acest articol, veți afla ce simbolizează buchete de flori și cui de obicei se dăruie.

Flori pentru ziua de  Naștere. Semnificația florilor

Trandafiri - flori, care vor spune totul de la sine. Dacă va-ți decis să dăruiți un buchet de flori pentru zi de naștere pentru a doua jumătate, pentru care aveți o pasiune de nedescris, și în același timp sentimente timide, atunci nu ezitați a cumpăra trandafiri. Căci trandafirul este un simbol al iubirii, a voinței puternice, un semn de fidelitate și sinceritate.
Lalele- este un simbol al prieteniei, unei fericiri ușuratice și a recunoștinței. Conform unei legendei străvechi, în bobocul al lalelei este ascunsă fericirea. Și dăruind astfel de buchete de flori pentru ziua de naștere, dvs dăruiți fericire și dragoste.
 
Există la fel o așa opinie că lalele galbene - semnifică despărțirea. Cu toate acestea, multor femei minunate adoră anume lalele galbene. De aceea, dacă ați ales anume lalele galbene, ar merita să știți dinainte ce va crede iubita Dvs.
Eustoma - acesta este cea mai fină floare. Eustoma este cunoscută sub un alt nume - "trandafirul japonez". Aceste flori sunt remarcabile prin faptul că se pot dărui oricui, fie mamei, șefului, și prietenei sau bunicii. Dacă doriți să felicitați directorul companiei cu ocazia zilei de naștere, puteți să oferiți florile "Eustoma" fără dubii. Acest buchet de flori simbolizează puritatea, gingășia, onestitate.
Gerbera - sunt niște flori ce semnifică "lejeritate". Un buchet de gerbera se poate dărui tuturor cărora îi doriți fericire, binele, emoții pozitive. Așa flori pentru ziua de naștere a unui prieten sau prietene, pot fi dăruite fără îndoieli. Gerberele pot avea diferite culori și nuanțe, de aceea un buchet de flori poate fi compus din toate culorile curcubeului.
Mușețel - simbolizează bucurie, căldură, tinerețe, o bună stare de spirit. Dacă o domnișoară nu știe ce flori de dăruit prietenei cu ocazia zilei de naștere, atunci mușețelul este o soluție reușită. Mușețelul reprezintă gingășia, frumusețea, sinceritatea. A cumpăra astfel de flori cu ocazia Zilei de Naștere pentru a felicita prietena este rapid și simplu, împreună cu magazinul cadourionline.md.
Irisi - flori pentru Ziua de Nastere, care, fără îndoială, posibilitatea de a oferi oamenilor mai în vârstă decât Tine pentru limită de vârstă, de statut. Poate un astfel de buchete de flori pentru ziua de nastere a dărui profesori, directori, învățători. Irișii semnifică înțelepciunea, devotament și longevitate.
Orhidee - o floare ce simbolizează armonia, puritatea și perfecțiunea. Dacă vă porniți la o zi de naștere, puteți oferi orhidee dăruiți oricărui, fie mamei, sorei, șefului sau profesorului. Aceste flori minunate flori vor bucura pe oricine ce va primi și, aducându-le acasă, vor decora cu eleganța orice odaie.
Flori- întotdeauna reprezintă frumusețea, gingășia și splendoarea. Dăruiți flori, cu ocazia zilei de naștere, dăruiți flori, atunci când este un eveniment important, dăruiți flori, atunci când pur și simplu doriți să bucurați jumătatea!

4.74 (469 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați