Paști
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Cadouri de florii pentru femei - sensul ascuns

Din timpuri străvechi, este așa tradiție de a oferi flori pentru femei. În diferite epoci, bărbații își exprimau sentimentele cu ajutorul plantelor frumoase, chiar și transmiteau iubitei mesaje secrete, în toate timpurile flori pentru femei aveau o însemnătate mare. Când despre sentimentele nu se discutau în public, femeile și bărbații puteau comunica cu ajutorul cadouri de florii pentru femei.

Cadouri de florii pentru femei - sensul ascuns

În Orient, femeile au decis să inventeze o limbaj al florilor, care de curând s-a bucurat popularitate nu numai în Est, dar și în Europa. Femeile au decis să transfere toate sentimentele și emoțiile pe flori. Flori pentru femei au purtat un sens ascuns. De asemenea, o mare importanță aveau felul și culoarea de flori pentru femei. Astfel, de exemplu, femeile au atras atenția asupra faptului în ce mână un bărbat ține buchetul, în ce mod ține buchetul — cu mugurele în sus sau în jos, dacă lipsesc spinii de la trandafiri sau nu. Cadouri de florii pentru femei: Lăcrimioarele oferite exprimau despre îndrăgostire de un timp îndelungat, mușcatele (geranium) — cereau o întâlnire secretă, crinul portocaliu însemna ură și dezgust, garoafele albe, care ofereau bărbaților, erau fost un simbol al primei dragostei nevinovate, iar crizantema roșie era un simbol al iubirii pasionate. 

Flori pentru femei  în contextul modern

flori pentru femei Chisinau

În zilele de astăzi, nimeni nu își mai ascunde sentimentele sale, tinerii își exprimă dragostea domnișoarelor în fiecare zi, dăruind diferite cadouri de flori pentru femei și domnișoare. Bărbații oferă flori pentru femei în semn de dragoste și recunoștință, fiindcă cadouri de flori pentru femei semnifică foarte mult, mai mult decât cred bărbații. Fiecare zi poate deveni ocazie pentru a dărui un buchet. Dacă înainte de a găsi un superb buchet de flori pentru femei cei dragi era o sarcină dificilă, acum puteți comanda un buchet on-line. Cadouri de florii pentru femei la comandă — este convenabil pentru Dumneavoastră, economisiți în timp și bani, și e plăcut și neașteptat pentru iubită!

4.75 (499 voturi)
ȚI-A PLĂCUT ARTICOLUL?
evaluați