Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru femei Cuconestii Vechi

Surprize creative pentru femei de serbarea iubita.

Internet magazinul nostru va recomanda sa procurati cadouri pentru femei Cuconestii Vechi cu livrare, care sunt prezentate pe site-ul nostru intr-o gama vasta, la preturi convenabile cu livrare de incredere la adresa specificata. Personalul profesionist al magazinului nostru de cadouri, care au o experienta bogata, au pregatit pentru dumneavoastra cadouri originale, minunate si practice pentru femei. Indiferent de domeniul de activitate, preferintele personale, preferintele personale si varsta adresatului, noi consideram, ca la noi simplu si usor veti gasi, ce perfect se va potrivi femeii. Evidentiind niste idei de cadouri pentru reprezentantele sexului frumos, merita, desigur, sa atrageti atentia la varsta viitoarei destinatare si caracterul relatiilor cu ea. Platitudinea si abordarea modesta sunt cei mai rai"inamici" la comandarea prezentelor pentru reprezentantele sexului frumos. Aratati imaginatia, se poate sa improvizati. Depuneti efort, ca in cadou sa demonstrati originalitatea firii dvs. Si individualitatea puternica. Reprezentantele sexului frumos sigur vor marca acest fapt, vor tine minte asta si vor fi recunoscatoare.

In catalogul nostru sunt adunate surprize uimitoare pentru orice sarbatoare:

 • Compozitii din flori nemaipomenite si flori in ghiveci;
 • Cosuri cadou cu fructe, pomusoare si legume delicioase si suculente si combinatii interesante de produse alimentare, cu cosmetica si parfumerie, seturi de ceai si cafea si multe altele;
 • Jucarii moi, pernute extraordinare si alte suvenire si accesorii;
 • Daruri dulci pentru fete si femei din orice categorie de varsta
 • Certificate in calitate de cadou la masaj, proceduri SPA si altele.

Ati decis sa aduceti bucurie femeii sau prietenei? Pentru In acest caz puteti sa alegeti cadouri sotiei, surorii, bunicii, prietenei, iubitei, fiicei sau unei colegi de serviciu in CadouriOnline. Noi oferim livrarea cadourilor de deosebite dimensiuni si nuante. Online magazinul de cadouri CadouriOnline - este firma cu o bogata experienta pe piata Moldovei. Curierii nostri prietenosi va ofera livrarea cadourilor pentru femei Cuconestii Vechi la domiciliu rapid. Datorita coordonarii ideale a activitatilor si conditiilor confortabile, noi meritat suntem cel mai bun serviciu in Republica Moldova, atat de consumatorii nostri, cat si de furnizori.

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🚚   Conditiile de livrare de la CadouriOnline

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🎥   Video de la livrare

🌸   Cum prelungim viata florilor cu ajutorul sfaturilor simple?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa racoroasa clocotita de 10-13 grade si dati-i ei sa stea, o ora va fi de ajuns
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Amplasati florile in apa (taiate)
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat zilnnic
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, amplasati-le intr-o vaza separata