Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru femei Durlesti

Surprize minunate pentru femei de sarbatoarea iubita.

Serviciul nostru va propune sa procurati cadouri pentru femei Durlesti cu livrare, care pot fi vazute pe site-ul nostru intr-o gama vasta, la preturi accesibile cu livrare de incredere la adresa indicata. Designerii si floristii seviciului nostru online, care poseda o mare experienta, va recomanda cadouri neobisnuite, interesante si valoroase pentru femei. Indiferent de tipul de activitate, stilul de viata, ocupatiile personale si varsta destinatarului, noi suntem convinsi, ca la noi fara efort puteti alege ceea, ce va fi pe placul femeii. Determinand niste versiuni de cadouri pentru fete si femei, merita, desigur, sa atrageti atentia la varsta viitoarei destinatare si caracterul relatiilor cu ea. Platitudinea si abordarea obisnuita sunt cei mai teribili"adversari" la selectarea cadourilor pentru femei. Imaginatia, nu trebuie sa fiti monoton. Depuneti efort, ca in surpriza sa demonstrati particularitatea firii dvs. Si individualitatea puternica. Doamnele si domnisoarele neaparat vor observa acest fapt, vor evedentia acest fapt si vor exprima sincere multumiri.

In magazinul nostru online sunt prezentate surprize uimitoare pentru orice sarbatoare:

 • Compozitii din flori proaspete excelente si plante in ghiveci;
 • Seturi cadou cu fructe, pomusoare si legume proaspete si alimente, cu cosmetica si parfumerie, seturi de cafea si ceai si multe altele;
 • Jucarii moi de plus, perne nemaipomenite si alte suvenire si accesorii;
 • Daruri dulci pentru fete si femei de orice varsta
 • Certificate cadou la masaj, proceduri SPA si altele.

Ati decis sa amuzati femeia sau prietena? Pentru Cu acest scop aveti posibilitatea sa comandati cadouri sotiei, surorii, bunicii, prietenei, iubitei, fiicei sau unei colegi de serviciu in CadouriOnline. Noi oferim livrarea cadourilor de diverse marimi si culori. Online magazinul CadouriOnline - este firma cu multi ani de experienta pe piata interna. Curierii nostri prietenosi va asigura livrarea cadourilor pentru femei Durlesti la locul si ora specificate cat mai curand posibil. Gratie stabilirii desavarsite a conceptului de deservire a clientilor si conditiilor de avantaj reciproc, noi dupa drept suntem Serviciul №1 In tara noastra, atat de cumparatorii nostri, cat si de furnizori.

Posibil, va intereseaza:

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🚚   Pretul livrarii in alte orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Costul livrarii: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dobrogea  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Condrita  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Otaci  -  Costul livrarii: 1493 MDL
 •   🚚   Chisinau - Leova  -  Costul: 737 MDL
 •   🚚   Chisinau - Nisporeni  -  Pretul: 634 MDL

🎥   Cum a fost? Video de la livrare

🌹   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌺   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri greutatea acesteia prevede 12 kg.
 •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌸   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Cea mai inalta floare pe Pamint este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 6 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de oua putrede.