Categorii de selecție
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru femei Mihalaseni

Surprize minunate pentru femei de serbarea iubita.

Serviciul nostru va propune sa procurati cadouri pentru femei Mihalaseni cu livrare, care sunt disponibile intr-o gama larga, la preturi convenabile cu livrare rapida la adresa specificata. Specialistii magazinului nostru online, care se pot lauda cu o bogata experienta, au pregatit pentru dumneavoastra cadouri neobisnuite, minunate si practice pentru femei. Indiferent de hobby, stilul de viata, gusturile personale si varsta eroinei ocaziei, noi cunoastem, ca la noi fara probleme veti gasi, ce va fi pe placul fetei sau femeii. Determinand niste versiuni de cadouri pentru femei si fete, trebuie, in orice caz, sa atrageti atentia la varsta viitoarei destinatare si caracterul relatiilor cu ea. Lipsa de originalitate si abordarea simpla sunt cei mai rai"dusmani" la achizitionarea cadourilor pentru femei si fete. Demonstrati imaginatia creativa, experimentati. Tindeti in surpriza sa manifestati particularitatea temperamentului dvs. Si individualitatea convingatoare. Doamnele si domnisoarele sigur vor vedea acest fapt, vor memora acest lucru si vor fi recunoscatoare.

Pe site-ul nostru sunt propuse surprize creative pentru orice serbare:

 • Buchete din flori minunate si flori in ghiveci;
 • Cosuri si seturi cu pomusoare, legume si fructe dintre cele mai proaspete si combinatii interesante de alimente, cu cosmetica si parfumerie, seturi de cafea si ceai si multe altele;
 • Jucarii moi de plus, pernute amuzante si alte suvenire si accesorii;
 • Seturi, cosuri si buchete din dulciuri pentru fete si femei de orice varsta
 • Certificate in calitate de cadou la masaj, proceduri SPA si altele.

Aspirati sa rasfatati femeia sau prietena? Pentru acest caz puteti sa cumparati cadouri sotiei, surorii, bunicii, prietenei, iubitei, fiicei sau unei colegi de serviciu in CadouriOnline. Noi propunem darurilor de deosebite dimensiuni si nuante. Online magazinul CadouriOnline - este o echipa de profesionisti cu o ampla experienta pe piata interna a Moldovei. Curierii nostri politicosi va asigura livrarea cadourilor pentru femei Mihalaseni la locul si ora specificate la timp. Cu ajutorul structurarii corecte a muncii si conditiilor bune, noi obiectiv suntem, atat de consumatorii nostri, cat si de parteneri.

Ajutor la alegere

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

♛   Cele mai populare flori in online-magazinul nostru

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si fermecatori arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la alcatuirea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la colectarea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Iberis - Indiferenta
 •   🌸   Trandafir galben - Tradare, gelozie
 •   🌸   Garoafa pestritata - Refuz
 •   🌸   Nu-ma-uita - Amintire
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Acacia - Iubire casta