PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare 101 trandafiri Andreevca

Livrarea 101 de trandafiri"Andreevca"

Aveti de gand sa mergeti la o zi de nastere, un botez, o nunta de argint, iar buchetul de flori de sarbatoare pana acum nu este cumparat? In cazulacesta va va salva internet magazinul de flori CadouriOnline, care doreste sa va propuna cea mai frumoasa de buchet 101 de trandafiri. Acest prezent va spune despre prietenia dumneavoastra.

Un buchet este un cadou nemaipomenit si memorabil. Nu are importanta cui veti darui acest buchet - dispozitia buna este garantata! Buchetul din 101 trandafiri este neaparat sa prezentati din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei iubite emotiile ati ales un fermecator buchet de flori, serviciul online CadouriOnline tot timpul este la dispozitia dumneavoastra.

Achizitionati o compozitie din 101 de trandafiri cu livrare"Andreevca" non-stop la cel mai bun pret din RM in acest fapt ne distinge de concurenti. Tarifele noastre accesibile sunt pentru ca oricine sa aiba posibilitatea sa achizitioneze un prezent minunat persoanei dragi.

Intrebari si raspunsuri interesante

🌻   TOP 5 cele mai adorabile compozitii florale

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

♛   Тop flori populare

  •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si eleganti arata literalmente regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate mare la alcatuirea buchetelor
  •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o faima la crearea compozitiilor din flori
  •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
  •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
  •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌼   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🌼   1  -  Mugurii florilor se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌸   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
  •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
  •   🌸   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».