PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare 101 trandafiri Boghiceni

Livrarea prin curier a 101 de trandafiri"Boghiceni"

Ati fost invitat la o zi de nastere, un botez, o nunta, iar buchetul de trandafiri colorat inca nu este cumparat? In cazulsituatia data va vine in ajutor magazinul online de flori CadouriOnline, care este gata sa va recomande cea mai uimitoare varianta de compozitie din flori 101 de trandafiri. Acest cadou va vorbi despre sentimentele dumneavoastra.

Un buchet este un cadou uimitor si impresionant. Nu conteaza cui veti oferi acest buchet de trandafiri - dispozitia excelenta este garantata! Compozitia din 101 trandafiri trebuie sa daruiti cu inima curata si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei dragi emotiile ati comandat un atractiv buchet, internet magazinul de flori CadouriOnline in orice moment este la dispozitia dumneavoastra.

Comandati o compozitie din 101 de trandafiri cu livrare"Boghiceni" non-stop ieftin in acest fapt ne evidentiaza printre concurenti. Tarifele noastre accesibile exista pentru ca oricine sa aiba posibilitatea sa aleaga un prezent excelent persoanei iubite.

Intrebari-raspunsuri

🍀   Special pentru dvs noi am sortat buchete din trandafiri

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🌺   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌼   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌹   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
  •   🌸   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
  •   🌸   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».