PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Cirnateni

Livrarea 101 de trandafiri"Cirnateni"

Ati fost invitat la o zi de nastere, un botez, o nunta de aur, iar buchetul de flori extraordinar inca nu este ales? In cazulacesta va va salva magazinul de flori CadouriOnline, care cu o deosebita placere este gata sa va propuna cea mai uimitoare varianta de buchet din flori 101 de trandafiri. Acest cadou va spune despre prietenia dumneavoastra.

Un buchet de flori va deveni un prezent de neintrecut si memorabil. Nu are importanta cui veti oferi acest buchet - dispozitia buna este garantata! Buchetul din 101 trandafiri este necesar sa prezentati din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei iubite sentimentele ati comandat un fermecator buchet de trandafiri, CadouriOnline mereu este la dispozitia dumneavoastra.

Comandati un buchet din 101 trandafiri cu livrare prin curier"Cirnateni" 24/7 la cel mai bun pret in Republica Moldova in acest fapt ne distinge de concurenti. Preturile noastre accesibile exista pentru ca oricine sa aiba posibilitatea sa cumpere un cadou minunat persoanei iubite.

FAQs

🚚   Costul acestora este scump: Top-10 extrem de costisitoare flori din lume

 •   🚚   Middlemist  -  nu este in vinzare, deoarece exista doar 2 exemplare
 •   🚚   Hortensia  -  costul mediu este estimat de 6 dolari pentru o floare
 •   🚚   Gloriosa  -  costul pentru o floare in jur de 10 dolari
 •   🚚   Trandafir curcubeu  -  costul pentru o floare este in jur de 10 dolari
 •   🚚   Lalea «Regele Noptii»  -  costul unei flori ajunge pina la 20 dolari
 •   🚚   Eden Rose  -  un trandafir se estimeaza la 20 dolari
 •   🚚   Trandafir Sweet Juliet  -  costul unui unui astfel de trandafir constituie 30 dolari
 •   🚚   Medinilla  -  pretul pentru o floare poate fi de la 50 la 150 $
 •   🚚   Orhidee «Kinabalu Gold»  -  costul unei flori ajunge 5000 $
 •   🚚   Shenzhen Nongke  -  si iata si liderul, Shenzhen Nongke infloreste doar o data in 5 ani, costul acesteia constituie 202 000 $

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌺   Cum alegem corect un buchet?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🍀   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Mugurii florilor se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  In Brahmanism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de maladii.
 •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌸   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».