PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare 101 trandafiri Cislita-Prut

Livrarea buchetelor din 101 trandafiri"Cislita-Prut"

Aveti de gand sa mergeti la o aniversare, un botez, o nunta de aur, iar buchetul de flori colorat inca nu este procurat? In cazulsituatia data va va da o mana de ajutor magazinul online de flori CadouriOnline, care doreste sa va propuna cea mai excelenta varianta a buchetului de flori buchetul 101 de trandafiri. Acest prezent va vorbi despre prietenia dumneavoastra.

Un buchet este un cadou uimitor si memorabil. Nu are importanta cui veti oferi acest buchet de flori - starea de spirit excelenta este garantata! Buchetul din 101 trandafiri este necesar sa prezentati cu inima curata si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei dragi emotiile ati comandat un atractiv buchet de flori, serviciul online de flori CadouriOnline tot timpul este la dispozitia dumneavoastra.

Comandati 101 trandafiri cu livrare"Cislita-Prut" la cel mai bun pret in Republica Moldova in acest fapt ne evidentiaza printre concurenti. Tarifele noastre accesibile sunt pentru ca oricine sa aiba sansa sa comande un dar captivant persoanei iubite.

Intrebari-raspunsuri

🌺   5 cele mai frumoase compozitii din flori

🌷  🎁   Selectia de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌻   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌸   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
 •   🌷   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌸   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Cum prelungim viata unui buchet de flori in vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa rece fiarta de 10-12 grade si dati-i ei sa stea, o ora va fi de ajuns
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Mai departe, amplasati florile taiate in apa
 •   🌊   -  Nu uitati in fiecare zi sa schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu se recomanda sa fie amplasata cu celelalte flori, depozitati-le intr-o vaza separata