PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Comisarovca Noua

Livrarea prin curier a buchetelor din 101 trandafiri"Comisarovca Noua"

Mergeti la o aniversare, o celebrare, o nunta, iar buchetul de trandafiri frumos pana acum nu este cumparat? In cazulacesta va vine in ajutor internet magazinul de flori CadouriOnline, care cu mare placere este gata sa va propuna cea mai buna varianta de compozitie din flori compozitia din 101 trandafiri. Astfel de dar va vorbi despre sentimentele dumneavoastra.

Un buchet de flori va fi un cadou frumos si incredibil. Nu are importanta cui veti oferi acest buchet - starea de spirit buna este garantata! Compozitia din 101 trandafiri este necesar sa dati in calitate de prezent din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a exprima persoanei dragi emotiile ati achizitionat un fermecator buchet de trandafiri, Compania noastra mereu este la dispozitia dumneavoastra.

Achizitionati un buchet din 101 trandafiri cu livrare prin curier"Comisarovca Noua" non-stop la un pret accesibil in acest fapt ne distinge de concurenti. Preturile noastre disponibile exista pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea sa cumpere un dar excelent persoanei dragi.

FAQ

💰   Cum dvs acceptati achitarea?

 •   💰   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   💰   Achitare cu cardul: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   💸   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
 •   💲   Achitare in numerar

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

🌻   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌷   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌸   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori festive mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌹   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🍀   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌻   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».