PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare 101 trandafiri Corjeuti

Livrarea prin curier a 101 de trandafiri"Corjeuti"

Mergeti la o zi de nastere, un botez, o nunta de aur, iar buchetul de flori frumos inca nu este procurat? In cazulacesta va va da o mana de ajutor internet magazinul de flori CadouriOnline, care doreste sa va propuna cea mai frumoasa varianta a buchetului de flori compozitia din 101 trandafiri. Acest buchet va spune despre prietenia dumneavoastra.

Un buchet de flori va fi un cadou nemaipomenit si memorabil. Nu are importanta cui veti oferi acest buchet - starea de spirit buna este garantata! Compozitia din 101 trandafiri trebuie sa dati in calitate de prezent din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a exprima persoanei dragi emotiile ati procurat un frumos buchet de trandafiri, internet magazinul CadouriOnline mereu este la dispozitia dumneavoastra.

Procurati o compozitie din 101 de trandafiri cu livrare"Corjeuti" ieftin in acest fapt ne distinge de concurenti. Tarifele noastre disponibile sunt pentru ca oricine sa aiba sansa sa procure un prezent elegant persoanei dragi.

Aceasta este interesant

🤑   Cum achitam produsul ales?

 •   💲   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💲   Achitare cu ajutorul cardului bancar: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   💰   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💰   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌼   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌻   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌼   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  Omenirea a cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌻   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Cea mai inaltata floare in natura creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 45 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 4.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de amoniac.