PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Girbova

Livrarea buchetelor din 101 trandafiri"Girbova"

Ati fost invitat la o aniversare, un botez, o nunta, iar buchetul colorat inca nu este cumparat? In cazuldat va va ajuta magazinul de flori CadouriOnline, care cu mare placere este gata sa va recomande cea mai frumoasa de buchet compozitia din 101 trandafiri. Astfel de prezent va spune despre prietenia dumneavoastra.

Buchetul din flori proaspete este un dar minunat si incredibil. Indiferent de cine va primi acest buchet - dispozitia excelenta este garantata! Buchetul din 101 de trandafiri este neaparat sa prezentati cu inima curata si din buna intentie. Daca, pentru a exprima persoanei iubite emotiile ati achizitionat un fermecator buchet din trandafiri proaspeti, serviciul online de flori CadouriOnline mereu este la dispozitia dumneavoastra.

Comandati 101 trandafiri cu livrare prin curier"Girbova" 24/7 ieftin in acest fapt ne distinge de concurenti. Tarifele noastre accesibile sunt pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea sa procure un cadou elegant persoanei iubite.

FAQ

💰   Modalitati de achitare

  •   💲   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
  •   🤑   Cu ajutorul cardului: Visa, Mastercard, American Express, Discover
  •   💲   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si asa mai departe
  •   💸   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌼   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌷   1  -  Cea mai micuta floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 cm greutatea acesteia prevede 13 kilograme.
  •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌺   3  -  Omenirea a cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii simbolizeaza cea mai populara floare pentru buchete.
  •   🌻   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌷   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de sulf.