PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

101 trandafiri cu livrare Vorniceni

Livrarea buchetelor din 101 trandafiri"Vorniceni"

Mergeti la o aniversare, o celebrare, o nunta de argint, iar buchetul de trandafiri frumos pana acum nu este cumparat? In cazulsituatia aceasta va va ajuta internet magazinul de flori CadouriOnline, care doreste sa va ofere cea mai frumoasa de buchet buchetul 101 de trandafiri. Acest prezent va comunica despre prietenia dumneavoastra.

Buchetul din flori va fi un prezent elegant si memorabil. Nu conteaza cine va primi acest buchet de flori - starea de spirit buna este garantata! 101 de trandafiri este neaparat sa daruiti cu inima curata si din buna intentie. Daca, pentru a demonstra persoanei iubite emotiile ati cumparat un fermecator buchet de trandafiri, magazinul online CadouriOnline tot timpul este la dispozitia dumneavoastra.

Achizitionati o compozitie din 101 de trandafiri cu livrare prin curier"Vorniceni" la cel mai bun pret in Republica Moldova in acest fapt ne evidentiaza printre concurenti. Tarifele noastre accesibile sunt pentru ca fiecare sa aiba sansa sa cumpere un dar excelent persoanei dragi.

Ajutor la alegere

🌼   Top cele mai frumoase compozitii florale

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

♛   Тop 5 cele mai populare flori

  •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii nemaipomeniti si eleganti arata intr-adevar regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la alcatuirea compozitiilor florale
  •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la alcatuirea compozitiilor din flori
  •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
  •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
  •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌺   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🌹   1  -  Cea mai micuta floare de pe planeta, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 94 cm aceasta cintareste in jur de 12 kg.
  •   🌸   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌸   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
  •   🌺   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🍀   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».