Lux collection
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Întrebări frecvente: Cadourionline.md

Unde livrăm?

Noi efectuăm livrarea în toate orașe și regiuni ale Moldovei.

Cât costă livrarea?

Livrarea gratuită în raza orașului Chișinău la o sumă de la 300 lei. La o sumă de 300 de lei, livrarea va costa 50 lei. Livrarea în afara Chișinăului variază în dependență de destinație și se clarifică la telefon cu managerii noștri. Comenzile se acceptă 24 de ore, în 7 zile ale săptămânii.

Când se poate de comandat?

Comenzile de pe site primim în orice timp a zilei sau a nopții, 7 zile pe săptămână. E de dorit de comandat înainte, nu mai puțin de o zi. La telefon primim comenzi între orele 8:00 și 21:00 din Luni până Duminică. Comanda în oficiu se petrece în același segment de timp, ca și la telefon. Livrarea se efectuează în 24 ore ale zilei.

În cât timp se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuează în timp de 3 ore după achitare, în raza orașului Chișinău. Durata livrării poate fi mai mare, în dependență de complexitatea compoziției, dacă ați comandat flori. Livrrarea în afara razei orașului Chișinău se efectuează timp de 12 ore după achitarea comenzii. Pentru comanda urgentă, durata se micșorează.

Cum se efectuează livrarea?

La noi sunt câteva feluri de livrare. Livrările standart și VIP. Cea standartă constă în livrarea de către cuirer într-un mod obișnuit. Așa livrare este gratis. Livrare VIP include în sine livrarea prin curier în costum frumos, cămașă albă, mănuși albe și papion și o surpriză din partea companiei noastre. Prețul acestei livrări de la 300 lei.

Cum să aflu când a fost adus comanda?

Dvs puteți să vă folosiți de anumită ofertă. De exemplu prin mesaj SMS. La livrare, curierul nostru vă va transmite SMS cu confirmare. O altă ofertă, nu mai puțin originală – foto destinatarului. Noi facem o poză a destinatarului la livrarea comenzii.  

Pot să rămân anonim la trimiterea comenzii?

Da, se poate. Noi nu vom dezvălui numele Dvs la livrare, dacă așa doriț.

Florile sunt proaspete?

Da, îs proaspete. Noi deseori reînnoim asortimentul nostru și deaceea, florile noastre întotdeauna arată proaspăt, natural și frumos.