Lux collection
Vară
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Mod de plată

O mare parte din populație se folosește de oferta și comandarea producției online. Noi nu rămânem în urmă de la progres, și oferim posibilitatea de a procura flori buchete prin livrare în magazinul nostru online, cumpara flori - și bucură pe cei dragi! Noi propunem cele mai bune prețuri pentru buchete și cadouri în Chișinău. Prețurile pentru buchete variază în dependență de denumirea florilor și vă garantăm, că prețurile vor fi pe plac oricărui, care cumpara flori de la noi. Florile și prețul acestora corespund calității. Vânzarea florilor este o direcție cheie pe lângă vânzarea cadourilor și a dulciurilor, deaceea, noi nu ne accentuăm pe prețul ridicat a florilor, pentru a nu deteriora reputația. Vă recomandăm să procurați buchet de flori cu pret disponibil pentru cei apropiați prin comanda online, căci acest mod este simplu, comod și calitativ. Un buchet frumos de flori, preț disponibil pentru toți - este secretul succesului nostru! Acum veți cunoaște unde puteți cumpara flori sau buchete de flori cu preț bun și calitate înaltă, căci prețurile la flori sunt cele mai avantajoase. Noi am pregătit câteva mijloace comode pentru a procura buchete de flori prin livrare la prețuri avantajoase.

Mai jos sunt afișate câteva modalități pentru achitarea comenzii. Dacă Dvs nu ați găsit un mod potrivit, atunci luați legătura cu noi și noi vă vom ajuta. 

- Visa, MasterCard,  Maestro, American express, МИР, Discover, BPAY, Bitcoin, Webmoney, MTC, TELE2, Яндекс деньги, Apple Pay, Samsung Pay и т.д.  Achitarea automata online prin sistemele de plată din orice parte a lumii. Rapid, calitativ, sigur.

​- Pay Pal

- Achitare prin numerar Achitarea prin numerar în oficiul nostru pe adresa Alexandru Cel Bun 57 sau prin curier nostru.

- Transfer bancar Transferul internațional în dolari, euro sau ruble, din orice colț al lumii prin sistemele UniStream, CONTACT, Leader, MoneyGram, WesternUnion, Interexpress și altele.

- WebMoney Achitarea automata prin intermediul banilor electronici, din contul portofelului securizat WebMoney:

- WebMoney wallet to pay in Russian rubles (WMR): R158487886903

- WebMoney wallet to pay in US Dollars(WMZ): Z251587566378

- WebMoney wallet to pay in Euro (WME): E400558643381

- QIWI Wallet  +37360680088 Plata se efectuează într-un mod automat.

- Yandex Wallet 410013084490297 Plata se efectuează într-un mod automat.

- Plata fără numerar pe contul bancar al companiei