Lux collection
Vară
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Despre noi

  • Paik

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nam dolor possimus a non aliquid sed distinctio ratione fugit eum praesentium similique neque rerum at quibusdam quia harum sunt corrupti ipsum.


CadouriOnline.md – este un web site, care permite de a comanda buchete de flori ieftine, cadouri de pe internet, flori si buchete la comanda în Chișinău și Moldova. Magazinul nostru de pe piața Republicii Moldova este deja de mai mult de 7 ani și în acest timp, la noi au comandat buchete ieftine Chișinău mai mult de 10.000 de norocoși. Comanda flori online devine tot mai popular în rândul populației, astfel noi avem grijă de calitatea prestării a acestui serviciu (fie buchete de flori Chisinau sau pentru alte localități). Suntem mândri de reputație și de faptul că livrăm la timp fără întârziere. Comanda buchete flori ieftine la domiciliu se efectuează în timp real, ușor de executat pe site. În tot acest timp cât există magazin, nu am primit nici o plângere de la clienți, ci doar comentarii pozitive. Pe site-ul CadouriOnline fiți sigur de a găsi ceea ce căutați, flori ieftine chisinau. La noi se poate de comandat flori pe preț ieftin și cadouri pentru femeile iubite.

Buchete de flori Chisinau la comanda — cel mai important serviciu pentru clienții noștri. Aproape în fiecare zi una sau altă companie efectuiază comandă buchete flori ieftine online pentru angajații săi, la o zi de naștere sau cu ocazia altor sărbători. Fiecare client este tratat în mod individual, fără excepție, și putem satisface toate nevoile la comanda online buchete ieftine. Noi răspundem calitativ la toate întrebările și cu înțelegere acordăm atenție față de cererile și dorințele Dumneavoastră. În momentul alegerii și comanda buchete flori ieftine online, ne gândim în aceeași direcție și ne vom înțelegem reciproc. În magazinul nostru de multe ori sunt promoții și reduceri la o comandă buchete ieftine. Comanda și livrarea flori si buchete , precum și a cadourilor și a dulciurilor, se efectuează în orice perioadă a anului și a zilei, în orice condiții meteorologice, astfel încât, în orice moment, noi cu plăcere vom livra buchete de flori ieftine și cadouri pentru cei dragi. Apreciem frumusețea și perfecțiunea, prin urmare, compozițiile se pregătesc cu o abordare excepțională și de fiecare dată nu sunt similare cu celea anterioare. Flori si buchete la comanda - cea mai bună soluție pentru a bucura pe cei apropiați și dragi!

A comanda buchete flori ieftine online sau cadouri în Chișinău, cu livrare nu va fi dificil. La noi totul este aranjat cât mai simplu, și nu vor apărea probleme cu perfectarea comenzii. Comandarea florilor se face non-stop pe site-ul nostru. În plus, consultanții noștri vă vor răspunde la toate întrebările dacă vor apărea anumite dificultăți la comanda online și vor prezenta cea mai bună opțiune, atunci când selectați flori, buchete sau cadou. Magazinul CadouriOnline — este un colectiv prietenos și unit, cointeresat în calitatea de livrări buchetelor de flori la comanda și a cadourilor pentru cei dragi.

De Ce CadouriOnline.md ? Pentru că Noi suntem cei mai buni!

 

SRL “BARKOFF CONSULTING” 

Cod fiscal: 1017600004678

Adresa juridica: MD- 6525, RM, r-on Anenii Noi, s. Maximovca, str. Vl. Maiakovski, 3 ap. 7 

Adresa fizica: MD-2068, RM, mun.Chisinau, Alexandru Cel Bun 57

MDL IBAN: MD46CM000225104980142128 

Codul băncii: CMTBMD2X498

BC “Comertbank”SA Fil. Nr.1 

DIRECTOR: Liuțcanova Elena