0
Lux collection
Vară
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Politica de returnare CadouriOnline

În cazul,în care produsul livrat este de o calitate rea,nu coincide cu cel comandat sau a fost deteriorat în timpul livrării,clientul are dreptul să solicite returnarea banilor achitați anterior sau schimbarea produsului cu unul nou. 

Pentru a efectua returnarea sau schimbul produsului,clientul transmite o declarație cu indicarea motivelor și poze de confirmare. Declarația poate fi expediata pe adresa e-mailmanager@cadourionline.mdîn termen de 24 de ore de la livrarea produsului.

În cazul restituirii fondurilor plătite prin card bancar - restituirea se va face numai pe cardul bancar cu care a fost efectuată plata.

! Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit).

! Nu se acceptă returnarea produselor care prezinta modificări fizice,păstrarea necorespunzătoare aflorilor(ofilirea,ruperea,deteriorarea tulpinilor si/sau butonului,s.a.),lovituri,ciobiri,zgarieturi,socuri,urme de folosire excesivă si/sau intervenții neautorizate,etc.

Nu pot fi denuntate comenzile,care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

- baloane folie sau latex

- materiale de training electronice (DVD-uri) si carti

- produse deteriorate,cu lipsa de continut / diferit fata de cel livrat

- alte produse care nu pot fi valorificate dupa deschiderea ambalajului original (e.g. lampioane zburatoare,fluiere,trompete,artificii tort,etc.)

- articolele care intra in contact direct cu pielea sau cu alte parti ale corpului (e.g. masti,suflatori,costume,palarii etc.)