cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone

Modul de a comanda flori:Cadourionline.md

Comanda de flori si cadouri. Alegerea produsului
1
Alegerea destinatarului de flori si cadouri
2
Felicitare la cadou
3
Confirmarea comenzii
4
Comanda de flori si cadouri. Alegerea produsului
1
ÎNTOCMIREA COMENZII
În primul rând, aveți nevoie să decideți cu alegerea produsului. Dacă ați ales flori, atunci selectați numărul de flori, culoarea și calitatea hârtiei de ambalaj și altele.
Dacă ați ales alt cadou, atunci alegeți conform temei a evenimentului. La noi veți găsi o mulțime de cadouri utile și interesante de pentru orice sărbătoare.
Alegerea destinatarului de flori si cadouri
2
DE LA CINE CUI
În aceast pas, puteți alege pentru cine procurați cadoul. Puteți specifica dorințele în legătură cu cadou, care se vor transmite beneficiarului cu bucurie de către curierul nostru.
În afară de aceasta, noi vom întocmi surpriza Dvs. pentru destinatar în dependență de ce relații sunteți, fie că Vă este mamă, fiică sau soție.
Noi cu grijă ne abordăm la acest proces. Noi vă garantăm aceasta.
Felicitare la cadou
3
SUPLIMENT LA CADOU
În acest pas, puteți alege pentru cine procurați cadoul. Puteți specifica dorințele în legătură cu cadoul, care se vor transmite beneficiarului cu bucurie de către curierul nostru. În afară de aceasta, noi vom întocmi surpriza Dvs. pentru destinatar în dependență in ce relații sunteți, fie că Vă este mamă, fiică sau soție.
Noi cu grijă ne abordăm la acest proces. Noi vă garantăm aceasta.
Confirmarea comenzii
4
CONFIRMAREA COMENZII
În ultima etapă, verificați toate datele introduse de dumneavoastră și alegeți metoda de plată. Oferim 3 tipuri de plată a comenzii:
În numerar: Puteti plăti în numerar, prin intermediul curierului nostru sau direct la birou.
Online: la fel, pentru comoditate, puteți achita prin intermediul sistemelor de plată cum ar fi Visa,MasterCard,  Maestro, BPAY, BITCOIN, ETHEREUM, RIPPLE, BITCOIN CASH, LITECOIN. Precum și folosind sistemele electronice de bani, prin intermediul serviciului WebMoney, Yandex Wallet , Visa QIWI Wallet, МТС, TELE2.
Transferurile bănești: Pentru locuitorii din alte țări există posibilitatea de a plăti cu ajutorul transferurilor bănești UniStream, Leader, Western Union, MoneyGram, Interexpress și altele.
Surprindeți-vă prietenii și familia din orice colț al lumii! Comandați flori la domiciliu și bucurați persoanele dragi!