Cu ce Coș
Pentru cine
Eveniment
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cosuri cadouri cu fructe de padure

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 49 lei
сos cu fructe de padure mic
Coș cu fructe de pădure
999 lei 1048 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 69 lei
cosuri cu capsuni
Coșuri сăpșuni
1199 lei 1268 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
сos cu fructe de padure
Coș cu fructe de pădure
1069 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 82 lei
cadou сos cu diferite fructe de padure
Coș cu fructe de pădure
1099 lei 1181 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 52 lei
cadou cos cu capsuna
Coș cu fructe de pădure
999 lei 1051 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cadou сos mediu cu fructe de padure
Coș cu fructe de pădure
992 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cadou сos cu fructe de padure
Coș cu fructe de pădure
1025 lei
Detalii
Comandă
Favorite

In zilele noastre, pline de gri, câteodată vreau să adaug câteva culori vii. Pentru aceasta, vă sfătuim să vizitați magazinul nostru online CadouriOnline, unde puteți găsi coșuri de cadouri cu fructe de pădure. Aceste coșuri nu sunt numai o sursă de vitamine, ci și culori vii. Puteți face un astfel de cadou frumos, fără a vă părăsi casa, în același mod plătiți pentru ea.

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌸   Cum alegem un buchet?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu data.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌷   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Omenirea a descoperit mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌸   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.