cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
Condiții de livrari CadouriOnline
Costuri de livrare în Chișinău
Descrierea situației
Costuri de livrare
Pentru comenzi de peste 500 lei
Gratuit
Pentru comenzi de până la 500 lei
150 lei
În cazul în care destinatarul nu poate accepta cadoul la locul indicat de client, costul pentru fiecare schimbare de adresă în Chișinău
+200 lei
Costuri de livrare în Moldova
Dacă aveți nevoie să comandați livrarea florilor în afara Chisinaului, livrarea de flori la domiciliu sau la birou va fi calculată în dependență de distanța până la destinație. Operatorul nostru va face calculul și va completa rapid comanda. Florile vor fi livrate imediat după efectuarea plății.
Verificați costul livrării în regiunile îndepărtate cu operatorii noștri prin telefon +(373) 60 68 00 88 sau în chat
Livrare prin curier
În acest moment, comanda poate fi livrată într-un costum la alegere.
asd
"Standart"
asd
"În Costumul Inimii"
asd
"Cupidon"
asd
"dinozaur"
asd
"Ursuleț"
asd
"Сostum national"
asd
"Mickey mouse"
Termenul de livrare
Când comandați, puteți alege orice moment convenabil pentru livrare. În ceea ce ne privește, garantăm livrarea florilor în Chișinău sau Moldova la ora și locul specificate. Livrare urgentă: Dacă aveți nevoie de livrare urgentă de flori și cadouri, lăsați o cerere și vom lua legătura cu floriștii noștri care vă vor procesa comanda într-o oră sau mai puțin, cu condiția ca toate materialele necesare să fie disponibile. Livrare non-stop: De asemenea, puteți profita de serviciul nostru de livrare de flori în 24 de ore, la prețuri speciale, pe care le puteți discuta cu consultanții noștri.
Întrebări frecvente despre livrare
Unde livrăm?

Noi efectuăm livrarea în toate orașe și regiuni ale Moldovei.

Cât costă livrarea?

Livrarea gratuita in raza Chizinaului de la comanda in suma de la 400 lei, in suma de 400 lei, costul livrarii este de 100 lei. Livarea pe timp de noapte in intervalul 00:00 pana la 04:00 este de 300 lei, iar in intervalul 05:00 pana la 09:00 este de 150 lei. Livrarea in afara Chisinaului variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu administratorul nostru. Primirea comenzii se executa 24/24, 7 zile pe saptamana.

Când se poate de comandat?

Comenzile de pe site primim în orice timp a zilei sau a nopții, 7 zile pe săptămână. E de dorit de comandat înainte, nu mai puțin de o zi. La telefon primim comenzi între orele 8:00 și 21:00 din Luni până Duminică. Comanda în oficiu se petrece în același segment de timp, ca și la telefon. Livrarea se efectuează în 24 ore ale zilei.

În cât timp se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuează în timp de 3 ore după achitare, în raza orașului Chișinău. Durata livrării poate fi mai mare, în dependență de complexitatea compoziției, dacă ați comandat flori. Livrrarea în afara razei orașului Chișinău se efectuează timp de 12 ore după achitarea comenzii. Pentru comanda urgentă, durata se micșorează.

Cum se efectuează livrarea?

La noi sunt câteva feluri de livrare. Livrările standart și VIP. Cea standartă constă în livrarea de către cuirer într-un mod obișnuit. Așa livrare este gratis. Livrare VIP include în sine livrarea prin curier în costum frumos, cămașă albă, mănuși albe și papion și o surpriză din partea companiei noastre. Prețul acestei livrări de la 300 lei.

Cum să aflu când a fost adus comanda?

Dvs puteți să vă folosiți de anumită ofertă. De exemplu prin mesaj SMS. La livrare, curierul nostru vă va transmite SMS cu confirmare. O altă ofertă, nu mai puțin originală – foto destinatarului. Noi facem o poză a destinatarului la livrarea comenzii.  

Pot să rămân anonim la trimiterea comenzii?

Da, se poate. Noi nu vom dezvălui numele Dvs la livrare, dacă așa doriț.

Florile sunt proaspete?

Da, îs proaspete. Noi deseori reînnoim asortimentul nostru și deaceea, florile noastre întotdeauna arată proaspăt, natural și frumos. 

Geografia livrărilor
Livrăm flori în toate orașele din Moldova, de exemplu: