Lux collection
Vară
Trandafiri
Flori
Cosuri Cadou
Cadouri
Promotii

Condiții de livrari CadouriOnline

На данный момент заказ может быть доставлен в костюмах на ваш выбор
În Costumul Inimii
Standart

Facem totul ce ar corespunde nivelului înalt de deservire și de a satisface dorințele clientului. Serviciul nostru de livrari flori și a cadourilor la domiciliu s-a stabilit pe piața de livrarea florilor și a cadourilor la domiciliu, birou și în alte locații. Am organizat o întreagă rețea de livrari de flori la domiciliu favorabil amplasate în tot orașul, astfel încât livrare flori se va face într-un timp scurt. La o comandă mai mare de 300 de lei, livrari flori și alte mărfuri în orice loc din Chișinău, sunt efectuate complet GRATUIT! Atunci când comanda e până la 300 de lei, livrare flori la domiciliu prin oraș va costa 100 de lei. Dacă este necesar de a livra comanda în afara Chișinăului, atunci livrarea va fi calculată în funcție de distanța până la destinație, calculul va efectua managerul nostru și va înregistra în scurt timp o cerere. Noi sintem cea mai buna florarie cu livrari la domiciliu la oferirea proaspetelor flori si cadourilor. Din partea noastră, noi garantăm livrari flori la domiciliu în termenul și locul indicat. Livrare de flori la domiciliu prin curier, pe care o puteți alege înșiși Dvs. Livrari de flori prin curier este foarte convenabil de folosit, dacă vă aflați în străinătate sau în timpul orelor de lucru. Care magazin, mai ales din Moldova, ar putea oferi niște flori proaspete, livrari la domiciuliu de curieri onești, educați și cu un zâmbet strălucitor?

La efectuarea comenzii, puteți alege orice moment convenabil pentru livrari de flori la domiciliu. 

În caz de necesitate, livrarea urgentă a florilor si a cadourilor(sau livrarea florilor la domiciliu), lăsați-ne o cerere și noi în aceeași clipă luăm legătura cu florarii noștri, care în timp de o oră sau mai puțin vor executa comanda Dvs., dacă vor fi toate materialele necesare. Puteți beneficia de livrarea florilor non-stop, care se poate clarifica cu consultanții noștri.

Vom livra comanda Dvs. în timpul și locul desemnat, dacă nu vor apărea situații neprevăzute care nu depind de noi.

 

Часто задаваемые вопросы о доставке
It has survived not only five centuries, but also the leap? 0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Esse sit similique natus sequi numquam repudiandae alias porro vel id non maiores doloribus adipisci tenetur iusto voluptate error doloremque quisquam ex!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptate iure cumque eligendi aperiam fuga quisquam esse inventore similique aspernatur repudiandae? Qui vitae asperiores doloremque saepe quia eius ratione delectus dolor.