cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
Condiții de livrari CadouriOnline
Стоимость доставки по Кишиневу
Стоимость заказа
Стоимость доставки
При заказе свыше 500 lei
Gratuit
При заказе до 500 lei
150 lei
Если получатель не может принять подарок в указанном заказчиком месте, то за каждую смену адреса в Кишинёве
+200 lei
Стоимость доставки в Молдове
Если необходимо осуществить доставку цветов по Молдове, то доставка цветов на дом или в офис будет рассчитываться в зависимости от расстояния до пункта назначения, расчет проведет наш менеджер и быстро оформит заявку. Отправка цветов будет осуществлена сразу же после оплаты.
Стоимость доставки в удаленные районы уточняйте у наших операторов по телефону +(373) 60 68 00 88 или в чате.
Доставка курьером
На данный момент заказ может быть доставлен в костюмах на ваш выбор
asd
"Standart"
asd
"Cupidon"
asd
"dinozaur"
asd
"Ursuleț"
asd
"În Costumul Inimii"
asd
"Сostum national"
asd
"Mickey mouse"
asd
"Curier 18+"
Время доставки
При оформлении заказа, Вы можете выбрать любое удобное время для доставки. Со своей стороны мы гарантируем доставку цветов по Кишиневу или по Молдове в указанный срок и место. Срочная доставка: Если Вам необходима срочная доставка цветов и подарков, Вы оставляете нам заявку и мы в ту же минуту связываемся с нашими флористами, которые в течение часа или меньше оформят Ваш заказ, если будут все необходимые материалы. Круглосуточная доставка: Вы так же можете воспользоваться круглосуточной доставкой цветов недорого, по специальным тарифам, которые можете уточнить у наших консультантов. 
Întrebări frecvente despre livrare
Unde livrăm?

Noi efectuăm livrarea în toate orașe și regiuni ale Moldovei.

Cât costă livrarea?

Livrarea gratuita in raza Chizinaului de la comanda in suma de la 400 lei, in suma de 400 lei, costul livrarii este de 100 lei. Livarea pe timp de noapte in intervalul 00:00 pana la 04:00 este de 300 lei, iar in intervalul 05:00 pana la 09:00 este de 150 lei. Livrarea in afara Chisinaului variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu administratorul nostru. Primirea comenzii se executa 24/24, 7 zile pe saptamana.

Când se poate de comandat?

Comenzile de pe site primim în orice timp a zilei sau a nopții, 7 zile pe săptămână. E de dorit de comandat înainte, nu mai puțin de o zi. La telefon primim comenzi între orele 8:00 și 21:00 din Luni până Duminică. Comanda în oficiu se petrece în același segment de timp, ca și la telefon. Livrarea se efectuează în 24 ore ale zilei.

În cât timp se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuează în timp de 3 ore după achitare, în raza orașului Chișinău. Durata livrării poate fi mai mare, în dependență de complexitatea compoziției, dacă ați comandat flori. Livrrarea în afara razei orașului Chișinău se efectuează timp de 12 ore după achitarea comenzii. Pentru comanda urgentă, durata se micșorează.

Cum se efectuează livrarea?

La noi sunt câteva feluri de livrare. Livrările standart și VIP. Cea standartă constă în livrarea de către cuirer într-un mod obișnuit. Așa livrare este gratis. Livrare VIP include în sine livrarea prin curier în costum frumos, cămașă albă, mănuși albe și papion și o surpriză din partea companiei noastre. Prețul acestei livrări de la 300 lei.

Cum să aflu când a fost adus comanda?

Dvs puteți să vă folosiți de anumită ofertă. De exemplu prin mesaj SMS. La livrare, curierul nostru vă va transmite SMS cu confirmare. O altă ofertă, nu mai puțin originală – foto destinatarului. Noi facem o poză a destinatarului la livrarea comenzii.  

Pot să rămân anonim la trimiterea comenzii?

Da, se poate. Noi nu vom dezvălui numele Dvs la livrare, dacă așa doriț.

Florile sunt proaspete?

Da, îs proaspete. Noi deseori reînnoim asortimentul nostru și deaceea, florile noastre întotdeauna arată proaspăt, natural și frumos. 

География доставки
Мы доставляем цветы по всем города Молдовы, например: