Condiții de livrari CadouriOnline

La momentul actual, comanda poate fi livrată în costume la alegere
În Costumul Inimii
În Costumul Inimii
Standart
Standart
Сostum national
Сostum national

Facem totul ce ar corespunde nivelului înalt de deservire și de a satisface dorințele clientului. Serviciul nostru de livrari floriși a cadourilor la domiciliu s-a stabilit pe piața de livrarea florilor și a cadourilor la domiciliu, birou și în alte locații. Am organizat o întreagă rețea de livrari de flori la domiciliu favorabil amplasate în tot orașul, astfel încât livrare flori se va face într-un timp scurt. La o comandă mai mare de 400 de lei, livrari flori și alte mărfuri în orice loc din Chișinău, sunt efectuate complet GRATUIT! Atunci când comanda e până la 400 de lei, livrare flori la domiciliu prin oraș va costa100 de lei. Dacă este necesar de a livra comanda în afara Chișinăului, atunci livrarea va fi calculată în funcție de distanța până la destinație, calculul va efectua managerul nostru și va înregistra în scurt timp o cerere. Noi sintem cea mai buna florarie cu livrari la domiciliu la oferirea proaspetelor flori si cadourilor. Din partea noastră, noi garantăm livrari flori la domiciliu în termenul și locul indicat. Livrare de flori la domiciliu prin curier, pe care o puteți alege înșiși Dvs. Livrari de flori prin curier este foarte convenabil de folosit, dacă vă aflați în străinătate sau în timpul orelor de lucru. Care magazin, mai ales din Moldova, ar putea oferi niște flori proaspete, livrari la domiciuliu de curieri onești, educați și cu un zâmbet strălucitor?

La efectuarea comenzii, puteți alege orice moment convenabil pentru livrari de flori la domiciliu. 

În caz de necesitate, livrarea urgentă a florilor si a cadourilor(sau livrarea florilor la domiciliu), lăsați-ne o cerere și noi în aceeași clipă luăm legătura cu florarii noștri, care în timp de o oră sau mai puțin vor executa comanda Dvs., dacă vor fi toate materialele necesare. Puteți beneficia de livrarea florilor non-stop, care se poate clarifica cu consultanții noștri.

Vom livra comanda Dvs. în timpul și locul desemnat, dacă nu vor apărea situații neprevăzute care nu depind de noi.

In cazul in care persoana nu poate primi flori in loc indicat in comanda, se achita 200 de lei moldovenesti pentru fiecare schimb de destinatie pe territoriu Chisinau.

 

Întrebări frecvente despre livrare
Unde livrăm?

Noi efectuăm livrarea în toate orașe și regiuni ale Moldovei.

Cât costă livrarea?

Livrarea gratuita in raza Chizinaului de la comanda in suma de la 400 lei, in suma de 400 lei, costul livrarii este de 100 lei. Livarea pe timp de noapte in intervalul 00:00 pana la 04:00 este de 300 lei, iar in intervalul 05:00 pana la 09:00 este de 150 lei. Livrarea in afara Chisinaului variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu administratorul nostru. Primirea comenzii se executa 24/24, 7 zile pe saptamana.

Când se poate de comandat?

Comenzile de pe site primim în orice timp a zilei sau a nopții, 7 zile pe săptămână. E de dorit de comandat înainte, nu mai puțin de o zi. La telefon primim comenzi între orele 8:00 și 21:00 din Luni până Duminică. Comanda în oficiu se petrece în același segment de timp, ca și la telefon. Livrarea se efectuează în 24 ore ale zilei.

În cât timp se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuează în timp de 3 ore după achitare, în raza orașului Chișinău. Durata livrării poate fi mai mare, în dependență de complexitatea compoziției, dacă ați comandat flori. Livrrarea în afara razei orașului Chișinău se efectuează timp de 12 ore după achitarea comenzii. Pentru comanda urgentă, durata se micșorează.

Cum se efectuează livrarea?

La noi sunt câteva feluri de livrare. Livrările standart și VIP. Cea standartă constă în livrarea de către cuirer într-un mod obișnuit. Așa livrare este gratis. Livrare VIP include în sine livrarea prin curier în costum frumos, cămașă albă, mănuși albe și papion și o surpriză din partea companiei noastre. Prețul acestei livrări de la 300 lei.

Cum să aflu când a fost adus comanda?

Dvs puteți să vă folosiți de anumită ofertă. De exemplu prin mesaj SMS. La livrare, curierul nostru vă va transmite SMS cu confirmare. O altă ofertă, nu mai puțin originală –foto destinatarului. Noi facem o poză a destinatarului la livrarea comenzii.  

Pot să rămân anonim la trimiterea comenzii?

Da, se poate. Noi nu vom dezvălui numele Dvs la livrare, dacă așa doriț.

Florile sunt proaspete?

Da, îs proaspete. Noi deseori reînnoim asortimentul nostru și deaceea, florile noastre întotdeauna arată proaspăt, natural și frumos.