cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
Catalogul de plante
Paleta de culori
Tip plantele
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
Catalogul de plante
Paleta de culori
Tip plantele
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpărați flori de camera Dieffenbachia cu livrare in Chișinău

0

Unde crește dieffenbachia? Dacă te regăsești în tropele Americii de Sud și Centrale, cu siguranță atenția ta va fi atrasă de frumusețea uimitoare a plantelor Dieffenbachia. Nu este posibil să confundați această plantă cu altele. Maiestuoase, cu frunze mari variegate. Există plante cu aproape frunze albeunele exemplare cu alb sau galben picățelealții au alb frize, trecând din vena centrală a frunzei.

Ne pare rău - nu sunt rezultate

Flori de camera Dieffenbachia

Avand in vedere originea ei, Dieffenbachia se va dezvolta bine intr-o atmosfera calda si umeda:vara suporta bine temperaturile de pana la 25 grade, iarna aproximativ 15-20 grade. Iubeste lumina, in lipsa acesteia frunzele isi vor pierde culorile. Nu suporta, insa, razele directe ale soarelui. Expunerea directa in soare ii va cauza aparitia de pete maronii pe frunze, iar in timp apare riscul sa o pierdem.


Pamantul de ghiveci potrivit pentru Dieffenbachia este pamantul de florarie, sau un amestec facut de noi din pamant de gradina, pamant de frunze, nisip. Trebuie sa fie usor permeabil si bogat in substante nutritive. Putem inmulti planta prin butasi pe care ii vom pastra circa o luna, pana la prindere, in incaperi calde (28 grade), in ghivece cu un amestec de turba si nisip.

Seva plantei, rezultata dupa ruperi sau taieri este foarte toxica. In acest caz, dupa diversele operatii facute asupra ei e necesar sa ne spalam bine pe maini. Totodata trebuie sa avem grija sa ii alegem un loc de amplasare la care sa nu aiba acces copiii si nici animalele de casa.

TOP 4 intrebari

🚚   Conditiile de livrare a produselor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Moldovei.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🚚   Pretul pentru livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vatra  -  Costul livrarii: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Hulboaca  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Promo-Pret: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Leova  -  Pretul: 737 MDL
 •   🚚   Chisinau - Lipcani  -  Promo-Pret: 1672 MDL

🌺   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu data.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   9 modalitati de a pastra florile in vaza proaspete pentru mult timp

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa fiarta de (10-15 grade) si dati-i apei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Amplasati florile in apa (taiate)
 •   🌊   -  Nu uitati zilnic sa schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu se recomanda sa fie amplasata cu celelalte flori, depozitati-le intr-o vaza separata

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului