PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Balti

Un buchet frumos de crini este o surpriza uimitoare pentru femeia ta. În scopul de a cumpăra buchete mari de flori proaspete, nu ar trebui să mergeți și să căutați flori în magazine de flori, du-te la site-ul CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți comanda livrarea unui buchet de crini către Balti și obțineți un frumos buchet de flori astăzi. Cum se face o achiziție? Selectați din catalogul site-ului CadouriOnline o compoziție de crini în Balti și adăugați-le în coș. Când efectuați o achiziție pe site, clientul trebuie să introducă informații de contact. Dacă apar întrebări în timpul achiziției, contactați consultantul. Administratorul vă va elibera problemele legate de comandă și vă va economisi timp. După procesarea comenzii, specialistul nostru va crea un buchet frumos de crini care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul in clipa in care ochelarul va arata un buchet de crini la Balti la destinatar. Prin voința clientului, compania noastră vă poate avertiza prietena sau poate face un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Lista intrebarilor populare

👑   Care buchete de flori recomanda floristii nostri?

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

🌹   Cum alegem un buchet de flori?

  •   🌻   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
  •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
  •   🌼   Buchetele pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, ca minimum, ciudat.
  •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
  •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌷   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🍀   1  -  Mugurii florilor se inchid cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌻   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
  •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌷   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».