PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Codru

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 20 lei
compozitia din gerbere, crini si irisi
Compoziția "Confetti"
599lei 619 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 46 lei
buchet din crini albi
Buchet "Farmecul de primăvară"
899lei 945 lei
Detalii
Comandă
Favorite
-30%
aranjament floral din flori albe
Aranjament floral
1920lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 33 lei
buchet elegant din crini si garoafe
Buchet "Eleganță"
729lei 762 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 203 lei
aranjament floral de trandafiri si crini
Aranjament "Admirator secret"
2999lei 3202 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet frumos de crini - acest cadou va face fericita doamna ta. În epoca tehnologiei, pentru a comanda un buchet frumos de flori, nu merge în căutarea piețelor de flori, pentru că există pentru asta. Pe site-ul nostru puteți comanda un buchet de crini în Codru și puteți obține un buchet frumos de flori de crini în aceeași zi. Cum să plasați o comandă? Selectați pe site-ul nostru o compoziție de crini în Codru și faceți clic pe butonul pentru a comanda. Atunci când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să introducă informații de contact. Dacă există dificultăți atunci când faceți o comandă - contactați personalul nostru. Administratorul vă va salva probleme cu ordinea și va accelera procesul de înregistrare. După înregistrarea cererii, expertul nostru va face un buchet frumos de crini, care va topi inima oricărei fete. După aceasta, mesagerul va aduce cu ușurință un buchet de crini către Codru la adresa dorită. Prin voința clientului, managerul poate să-i anunțe prietena dvs. sau să facă un cadou brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Posibil, ati intrebat:

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🚚   Cit costa livrarea florilor in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Truseni  -  Pretul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Humulesti  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Costul: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Causeni  -  Costul: 646 MDL
 •   🚚   Chisinau - Singerei  -  Pretul: 821 MDL

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌸   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
 •   🌻   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌻   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.