PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Donduseni

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 11 lei
buchet fermecator din crini
Buchet "Sunetul Elfilor"
599lei 610 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 86 lei
buchet din crini albi in hirtie craft
Buchet "Prospețime"
1699lei 1785 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 74 lei
buchet de trandafiri "vis"
Buchet de trandafiri "vis"
1099lei 1173 lei
Detalii
Comandă
Favorite
-30%
aranjament floral din flori albe
Aranjament floral
1725lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 28 lei
buchet elegant din crini si garoafe
Buchet "Eleganță"
629lei 657 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Aranjament flori - această surpriză vă va mulțumi femeii. Pentru a cumpara flori frumoase, nu trebuie sa mergeti la magazinele de flori, pentru ca exista un serviciu excelent pentru livrarea de flori CadouriOnline. Cu ajutorul acestui serviciu puteți cumpăra un buchet de crini cu livrare la Donduseni și obțineți un buchet elegant de crini în orice moment al zilei. Cum să utilizați serviciile dvs.? Găsiți în catalogul de produse de pe site-ul nostru flori de crin în Donduseni și adăugați în coș. Atunci când faceți o comandă pe site-ul nostru, clientul trebuie să specifice contactele. În cazul în care au existat dificultăți la plasarea unei comenzi - contactați managerul. Managerul site-ului vă va salva problemele legate de comandă și vă va ajuta să economisiți timp. După înregistrarea cererii, geniul nostru pe culori va strânge un buchet minunat de crini care va topi inima oricărei tinere doamne. După aceea, curierul va livra imediat un buchet de crini către Donduseni la adresa specificată. La cererea cumpărătorului, compania noastră poate notifica doamna dvs. sau poate face o surpriză neașteptată. Femeia voastră va fi foarte mulțumită să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari-raspunsuri

🌼   Selectia compozitiilor din flori de la CadouriOnline

🚚   Pretul pentru livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Durlesti  -  Pretul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bic  -  Promo-Pret: 151 MDL
 •   🚚   Chisinau - Braila  -  Promo-Pret: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Basarabeasca  -  Pretul: 774 MDL
 •   🚚   Chisinau - Briceni  -  Costul livrarii: 1613 MDL
 •   🚚   Chisinau - Rezina  -  Pretul: 737 MDL

♛   Тop 5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si eleganti arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate mare la colectarea compozitiilor florale
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si mereu se bucura de o faima la alcatuirea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌻   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌼   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de magie neagra.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🍀   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌹   5  -  Cea mai inalta floare pe planeta creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 6 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de sulf.