PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Ocnita

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 11 lei
buchet fermecator din crini
Buchet "Sunetul Elfilor"
599lei 610 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 86 lei
buchet din crini albi in hirtie craft
Buchet "Prospețime"
1699lei 1785 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 74 lei
buchet de trandafiri "vis"
Buchet de trandafiri "vis"
1099lei 1173 lei
Detalii
Comandă
Favorite
-30%
aranjament floral din flori albe
Aranjament floral
1725lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 28 lei
buchet elegant din crini si garoafe
Buchet "Eleganță"
629lei 657 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet frumos de crini este întotdeauna o surpriză potrivită pentru o doamnă la orice ocazie. Pentru a cumpăra buchete frumoase de flori, nu mergeți la diferite magazine și piețe, deoarece există pentru aceste nevoi. Cu ajutorul CadouriOnline, puteți alege livrarea unui buchet de crini la Ocnița și puteți obține un buchet frumos de flori proaspete din crini astăzi. Cum se utilizează serviciile CadouriOnline? Găsiți pe site-ul nostru un buchet de crini în Ocnița și faceți clic pe butonul de comandă. La efectuarea unei comenzi pe site, clientul trebuie să introducă contacte. În cazul în care s-ar întâmpla dificultăți la efectuarea unei achiziții - contactați managerul nostru. Managerul vă va scuti de hassle inutile și va accelera procesul de înregistrare. După înregistrarea cererii, expertul nostru va face un buchet incredibil de crini, care va topi inima oricărei fete. Apoi mesagerul va trimite cu promptitudine un buchet de crini către Ocnița de către destinatar. Prin voința clientului, curierul poate să-i anunțe pe tânără doamnă sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză bruscă!

Posibil, va intereseaza:

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Idei de buchete de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Iris - Speranta
 •   🌸   Trandafir rosu - Marturisirea unei dragoste enorme
 •   🌸   Muscata - Stupiditate
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Loach - Ascultare
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta