PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Soroca

Un buchet frumos de crini este un cadou pe care toate fetele îl iubesc atât de mult. Pentru a cumpăra flori frumoase, nu trebuie să mergeți și să căutați flori în diferite magazine și piețe, deoarece există un serviciu CadouriOnline. Pe site-ul nostru puteți comanda livrarea unui buchet de crini din Soroca și obțineți astăzi un buchet elegant de crini. Ce este necesar pentru a cumpăra o compoziție de flori pe site-ul nostru? Găsiți catalogul de pe site-ul nostru un buchet de crini în Magpies și începeți să comandați. Când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, trebuie să furnizați informații de contact. Dacă aveți întrebări în timp ce faceți o achiziție - contactați consultantul. Consultantul nostru vă va scuti de hassle inutile și vă va ajuta să economisiți timpul. După procesarea comenzii, florarul nostru va crea un buchet minunat de crini, care va topi inima oricărei fete. După aceea, angajatul nostru va aduce instantaneu un buchet de crini la Soroca la adresa dvs. Conform ideii cumpărătorului, managerul poate să anunțe doamna dvs. sau să facă un cadou neașteptat. Femeia ta va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Cele mai solicitate intrebari

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🚚   Cit costa livrarea in alte regiuni populate ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Cricova  -  Promo-Pret: 97 MDL
 •   🚚   Chisinau - Hulboaca  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Basarabeasca  -  Promo-Pret: 774 MDL
 •   🚚   Chisinau - Glodeni  -  Promo-Pret: 1208 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straseni  -  Pretul: 354 MDL

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Cea mai mica floare din lume, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri greutatea acesteia prevede 10 kg.
 •   🍀   2  -  In Krishnaism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de maladii.
 •   🌺   3  -  Cel mai antic pe pamint TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌸   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🍀   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».