PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Vadul lui Voda

Buchetele frumoase sunt un cadou uimitor pentru fata ta. Pentru a cumpăra buchete frumoase de flori proaspete, nu trebuie să mergeți pe piețele de flori, deoarece există pentru aceste nevoi. Pe site-ul nostru puteți cumpăra un buchet de crini cu livrare la Vadul lui Voda și obțineți un buchet elegant de crini în aceeași zi. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Pe site-ul nostru puteți găsi un buchet de crini în Vadul lui Voda și adăugați-l în coș. Atunci când faceți o comandă pe site-ul nostru, clientul trebuie să specifice contactele. În cazul în care există dificultăți în timpul procesării comenzii - contactați personalul nostru. Administratorul vă va scuti de hassle inutile și vă va ajuta să economisiți timpul. După finalizarea aplicației, florarul nostru va crea un buchet frumos de crini, care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul va livra instantaneu un buchet de crini în Vadul lui Voda la adresa dorită. Conform ideii cumpărătorului, managerul poate să anunțe doamna dvs. sau să facă un cadou brusc. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească un cadou neașteptat!

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Conditiile de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Selectia de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌸   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile de afaceri vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Violeta - Modestie, sinceritate
 •   🌸   Caprifoi - Generozitate
 •   🌸   Orhidee - Frumusete
 •   🌸   Nasturtium - Victorie
 •   🌸   Nufar - Elocventa
 •   🌸   Anemona - Sinceritate