PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu eustome in Anenii Noi

Buchete frumoase - acest cadou va face absolut orice doamnă fericit! Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu mergeți la cumpărături, mergeți doar la site-ul CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet cu eustome cu livrare la Anenii Noi și obțineți un buchet de flori frumos din aceeași zi. Ce aveți nevoie pentru a cumpăra o compoziție de flori pe site-ul CadouriOnline? Ridicați pe site un buchet cu eustome în Anenii Noi și începeți să comandați. Când faceți o comandă pe site, trebuie să introduceți informații de contact. În cazul în care întâmpinați dificultăți la plasarea unei comenzi - contactați administratorul. Personalul nostru vă va scuti de hassle inutile și va grăbi procesul de înregistrare. După plasarea comenzii, specialistul nostru va crea un buchet incredibil cu eustome, care va topi inima oricărei femei. Apoi, curierul va livra ușor un buchet cu eustome la Anenii Noi la adresa specificată. La cererea clientului, compania noastră poate să-ți anunțe prietena sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari frecvente

🌼   Floristii nostri va recomanda urmatoarele 5 buchete din flori:

🚚   Pretul livrarii florilor si cadourilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Codru  -  Costul: 113 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dobrogea  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cheltuitori  -  Promo-Pret: 105 MDL
 •   🚚   Chisinau - Otaci  -  Costul: 1493 MDL
 •   🚚   Chisinau - Briceni  -  Promo-Pret: 1613 MDL
 •   🚚   Chisinau - Lipcani  -  Costul livrarii: 1672 MDL

🌹   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🍀   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌷   2  -  In Vishnuism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de maladii.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Cea mai inaltata floare in natura creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de amoniac.