PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu eustome in Costesti

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 120 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
999lei 1119 lei
Detalii
Comandă
Favorite
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1519lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 22 lei
buchet "Eveniment luminos"
Buchet "Eveniment luminos"
1599lei 1621 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 49 lei
buchet din eustome violete
Buchet "Briza Mării"
939lei 988 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome cu diferite culori
Buchet "Magic"
1588lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome roz si violete
Buchet "Delicat"
950lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrare flori md - această surpriză vă va mulțumi doamnei. Pentru a vă mulțumi cu doamna cu un buchet de flori proaspete, nu trebuie să mergeți și să căutați flori pe piețele de flori, deoarece puteți plasa o achiziție pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul nostru puteți cumpăra un buchet cu eustome cu livrare la Costești și obțineți un buchet convingător de flori reale astăzi. Cum să utilizați serviciile dvs.? Alegeti in catalogul nostru o compozitie cu eustome din Costesti si faceti click pe butonul pentru a comanda. Atunci când plasați o comandă pe un site web, trebuie să specificați persoanele de contact. Dacă au existat dificultăți la comandă, contactați personalul nostru. Angajatul nostru vă va salva de la probleme inutile și vă va economisi timp. După procesarea comenzii, geniul de flori va crea un buchet frumos cu eustome, care va topi inima doamnei tale. Următorul curier va livra un buchet cu eustome din Costești destinatarului. La cererea cumpărătorului, compania noastră poate să vă informeze prietena dvs. sau să facă o surpriză neașteptată. Femeia ta va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Cele mai solicitate intrebari

💲   Cu ce metoda putem achita cumparatura?

 •   🤑   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💰   Achitare cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💲   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   💸   Achitare in numerar

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

🌸   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌷   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌼   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌻   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌼   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 11 kg.
 •   🌸   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌹   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌷   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».