PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu gerbere in Cornesti

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Un buchet de flori fermecătoare este întotdeauna o surpriză plăcută pentru o doamnă la orice ocazie. Pentru a cumpăra flori frumoase, nu este nevoie să mergeți la diferite magazine și piețe, deoarece există un serviciu excelent pentru vânzarea de buchete de flori CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți comanda livrarea unui buchet de gerbere către Cornesti și obțineți un buchet elegant de gerberi în confortul zilei. Cum se face o achiziție? Găsiți pe site-ul nostru un buchet de gerberas în Cornesti și apăsați butonul pentru a comanda. Atunci când plasați o comandă pe un site web, trebuie să scrieți contacte. Dacă aveți întrebări în timp ce efectuați o achiziție - sunați la managerul nostru. Administratorul vă va scuti de probleme legate de comandă și de a grăbi procesul de înregistrare. Dupa procesarea cererii, floraria noastra va face un buchet minunat de gerbere, care va topi inima oricarei tinere doamne. După aceea, curierul, într-un timp scurt, va aduce un buchet de gerberi la Cornesti la adresa corectă. La cererea clientului, compania noastră poate să vă informeze prietena dvs. sau să facă o surpriză bruscă. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Intrebari si raspunsuri

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de cadouri si flori

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Liliac - Prima iubire
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Petunia - Iritare
 •   🌸   Gardenie - Iubire secreta
 •   🌸   Verbena - Sensibilitate
 •   🌸   Crin alb - Puritate