PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu gerbere in Criuleni

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Buchete frumoase - este considerată cea mai bună doamnă singură! Pentru a cumpara un buchet de flori, nu trebuie sa mergeti la cumparaturi pentru a afla, deoarece exista un serviciu excelent pentru vanzarea florilor CadouriOnline. Cu ajutorul nostru puteți comanda livrarea unui buchet de gerbere către Criuleni și primiți un buchet de flori reale de la gerbera în aceeași zi. Cum să utilizați serviciile dvs.? Găsiți catalogul firmei CadouriOnline flori Gerbera din Criuleni și adăugați-le în coș. Când efectuați o achiziție pe site, clientul trebuie să scrie informații de contact. În cazul în care întâmpinați dificultăți la plasarea comenzii - contactați personalul nostru. Consultantul nostru vă va scuti de hassle inutile și vă va economisi timp. Dupa procesarea comenzii, floraritul nostru va crea un buchet minunat de gerbere, care va topi inima oricarei tinere doamne. După aceea, curierul va livra instantaneu un buchet de gerberi la Criuleni la adresa dvs. La cererea cumpărătorului, compania noastră poate să vă informeze doamna sau să facă o surpriză bruscă. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Cele mai populare intrebari

🚚   Conditiile de livrare a florilor si cadourilor

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de punctul final si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Selectia de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌹   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌸   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile oficiale vor parea, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   9 sfaturi privind prelungirea vietii florilor proaspat taiate

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa clocotita de 10-13 grade si dati-i apei sa stea, o ora va fi de ajuns
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, amplasati acolo florile
 •   🌊   -  In fiecare zi schimbati apa
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, depozitati-le intr-o vaza separata