PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu gerbere in Edinet

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Un buchet frumos de gerbera este întotdeauna o surpriză plăcută pentru o doamnă pentru orice ocazie. În epoca tehnologiei, pentru a comanda un buchet minunat de flori, nu este necesar să mergem și să căutăm flori pe piețele de flori, pentru că există pentru asta. Pe site-ul CadouriOnline poti cumpara un buchet de gerbere cu livrare in Edinet si obtine un buchet frumos de flori naturale din gerbera in timpul zilei convenabil pentru tine. Cum să utilizați serviciul CadouriOnline? Selectați în catalogul nostru compoziția de gerbera din Edineț și faceți clic pe butonul pentru a comanda. Când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să scrie contacte. În cazul în care ați întâmpinat dificultăți la efectuarea unei achiziții, contactați managerul. Administratorul vă va salva probleme inutile și va grăbi procesul de înregistrare. După ce comandăm geniul nostru prin culori, vom produce un frumos buchet de gerbere, care va topi inima oricărei tinere doamne. După aceea, mesagerul va aduce cu ușurință un buchet de gerbere către Edineț la destinatar. Prin voința clientului, compania noastră poate notifica doamna dvs. sau poate face o surpriză neașteptată. Doamna ta va fi drăguț să primești o surpriză neașteptată!

Intrebari frecvente

🌻   TOP 5 cele mai populare buchete din flori

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

🌼   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌺   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌻   1  -  Cea mai micuta floare de pe planeta, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 cm aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
 •   🌹   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌷   3  -  Oamenii au cultivat in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🍀   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.