PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de crizanteme in Costesti

Compoziția de flori reale este un cadou minunat pentru femeia ta. Pentru a cumpăra o compoziție de flori, nu mergeți în căutare de diferite magazine și piețe, deoarece există o excelentă furnizare de servicii de cadouri CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline, este posibil să comandați o livrare a unui buchet de crizanteme Costești și să primiți un buchet de flori de la crizanteme în aceeași zi. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Găsiți pe site-ul nostru un buchet de crizanteme în Costești și adăugați-l în coș. Atunci când faceți o comandă pe site, clientul trebuie să scrie contacte. Dacă ați întâmpinat dificultăți atunci când efectuați o achiziție - sunați la managerul nostru. Managerul unui site vă va scuti de complicații la înregistrarea ordinului și vă va ajuta să economisiți timpul. După înregistrarea cererii, expertul nostru va face un buchet frumos de crizanteme, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi mesagerul primește rapid un buchet de crizanteme în Costești destinatarului. Conform ideii cumpărătorului, managerul poate să-ți anunțe prietena sau să facă un cadou neașteptat. Femeia voastră va fi infinit plăcută să primească o surpriză neașteptată!

Aceasta este interesant

🌺   5 cele mai frumoase buchete din flori

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet?

  •   👲   3 - bucurie si sinceritatea sentimentelor
  •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
  •   💗   17 - urare de fericire unui prieten sau unei rude
  •   💗   19 - anume atitea flori se daruie miresei
  •   💗   29 - declaratie de iubire eterna

🌸   Top particularitati interesante despre flori

  •   🌻   1  -  Cea mai micuta floare de pe planeta, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 94 cm aceasta cintareste in jur de 10 kilograme.
  •   🌺   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
  •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌸   5  -  Cea mai inaltata floare in natura este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 4.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de sulf.