PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de crizanteme in Ribnita

Buchete frumoase - este considerat cel mai bun cadou pentru fata ta preferata! Pentru a face doamna fericită cu flori frumoase, nu merge în căutarea de magazine de flori, pentru că există pentru aceste nevoi. Cu ajutorul nostru puteți comanda livrarea unui buchet de crizanteme la Ribnita și obțineți un buchet minunat de flori din crizantemele de astăzi. Cum să utilizați serviciile dvs.? Găsiți pe site-ul nostru flori de crizanteme din Ribnita și adăugați-le în coș. Atunci când plasați o comandă pe un site web, clientul trebuie să introducă informații de contact. Dacă în timpul achiziției apar probleme, contactați personalul nostru. Managerul serviciului CadouriOnline vă va salva complicațiile atunci când plasați o comandă și vă va economisi timpul. După finalizarea aplicației, florarul nostru va crea un buchet frumos de crizanteme, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi mesagerul va aduce cu promptitudine un buchet de crizanteme la Ribnita la adresa specificată. Conform ideii managerului de clienți, puteți să-i anunțați pe tânăra dvs. doamnă sau să faceți o surpriză bruscă. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească un cadou neașteptat!

Ajutor la alegere

🚚   Conditiile de livrare a florilor si cadourilor

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi lucram prin toata Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

🌹   Cum alegem un buchet de flori pentru o anumita ocazie?

 •   🌼   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Iberis - Indiferenta
 •   🌸   Trandafir alb - Perfectiune
 •   🌸   Feriga - Magie
 •   🌸   Nasturtium - Victorie
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Crin alb - Puritate