PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de crizanteme in Singera

Un buchet de flori reale este un cadou care nu va lăsa nici o femeie indiferent! Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu mergeți la diferite magazine și piețe, pentru că avem pentru asta. Cu ajutorul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet de crizanteme cu livrare la Singera și obțineți un buchet elegant de crizanteme la un moment favorabil pentru tine. Ce este necesar pentru a cumpăra un buchet de flori pe site-ul nostru? Selectați în catalogul site-ului web CadouriOnline o compoziție de crizanteme în Singera și adăugați-le în coș. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, clientul trebuie să furnizeze informații de contact. Dacă în timpul procesului de comandă au existat dificultăți - contactați consultantul. Angajatul nostru vă va scuti de hassle inutile și vă va ajuta să economisiți timpul. După ce comandăm, specialistul nostru va produce un buchet incredibil de crizanteme, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi, curierul va aduce cu ușurință la Singera un buchet de crizanteme la adresa specificată. Conform ideii clientului, compania noastră poate să-ți anunțe femeia sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Intrebari si raspunsuri

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale RM?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

💐   Numarul de flori care se recomanda de daruit in dependenta de ocazii?

 •   💘   5 - marturisirea sentimentelor
 •   👨   11 - sotiei de la sotul iubitor
 •   💗   13 - se daruie la jubileu
 •   💗   21 - cind adorati iubita
 •   💗   29 - juramint de iubire eterna

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Petunia - Iritare
 •   🌸   Garoafa rosie - Iubire pasionala
 •   🌸   Nufar - Elocventa
 •   🌸   Crin portocaliu - Antipatie