PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de crizanteme in Ungheni

Un buchet de flori delicioase este un dar pe care fetele il adora. În scopul de a cumpăra buchete imense de flori proaspete, nu ar trebui să mergeți și să căutați flori pentru cumpărături, deoarece există un serviciu CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet de crizanteme cu livrare la Ungheni și obțineți un buchet minunat de flori proaspete din crizantemele de astăzi. Ce aveți nevoie pentru a cumpăra un buchet de flori pe site-ul nostru? Alegeți în catalogul site-ului CadouriOnline florile de crizanteme din Ungheni și începeți să faceți cumpărarea. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, clientul ar trebui să indice persoanele de contact. Dacă aveți întrebări în timpul achiziționării - contactați managerul nostru. Managerul site-ului vă va ușura problemele cu privire la comandă și va accelera procesul de înregistrare. După procesarea ordinului, specialistul nostru va produce o carte minunată, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi, curierul va livra prompt un buchet de crizanteme Ungheni la adresa ta. La cererea clientului, curierul poate notifica femeii dvs. sau poate surprinde brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Cele mai populare intrebari

🌷   Cele mai frumoase buchete de trandafiri din Moldova

🚚   Livrarea florilor si cadourilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Codru  -  Promo-Pret: 113 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Costul: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Glodeni  -  Costul livrarii: 1208 MDL
 •   🚚   Chisinau - Lipcani  -  Pretul: 1672 MDL

🌹   Cum alegem corect un buchet in dar?

 •   🌷   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere extraordinara pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌼   Compozitiile de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌺   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🍀   1  -  Cea mai minuscula floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm aceasta cintareste in jur de 13 kg.
 •   🌻   2  -  In Hinduism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de maladii.
 •   🌷   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌻   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.