PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Basarabeasca

Un buchet de flori fermecătoare este întotdeauna un cadou potrivit pentru o doamnă din orice motiv. Pentru a comanda buchete magnifice de flori proaspete, nu trebuie să mergeți și să căutați flori pentru cumpărături, pentru că o avem. Pe site-ul CadouriOnline aveți posibilitatea de a alege livrarea unui buchet de la garoafe la Basarabeasca și a obține un buchet elegant de gvzdik la cel mai convenabil moment pentru dvs. Ce va fi nevoie pentru a cumpara o compozitie de flori pe site-ul nostru? Găsiți pe site o compoziție de garoafe în Basarabeasca și începeți înregistrarea ordinului. Când efectuați o achiziție pe site, trebuie să introduceți contacte. Dacă întâmpinați dificultăți atunci când faceți o comandă - contactați personalul nostru. Angajatul nostru vă va scuti de complicații inutile și va accelera procesul de înregistrare. După procesarea aplicației, geniul nostru prin culori va crea un frumos buchet de garoafe, care va topi inima oricărei tinere doamne. Apoi, curierul va arunca un buchet de garoafe la Basarabeasca la adresa dorită. La cererea clientului managerul poate notifica doamna dvs. sau poate face o surpriză bruscă. Doamna voastră va fi drăguț să-și facă o surpriză!

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Conditiile de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Codru  -  Promo-Pret: 113 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Fauresti  -  Costul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Pretul: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Pretul: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Taraclia  -  Costul: 1120 MDL

💐   Cantitatea de flori care se daruie intr-un buchet?

 •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
 •   💑   7 - adorare sau cerere de casatorie
 •   💗   17 - urare de fericire unui prieten sau unei rude
 •   💗   19 - anume atitea flori se daruie miresei
 •   💕   101 - celei mai iubite

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌼   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 93 cm greutatea acesteia prevede 12 kilograme.
 •   🌷   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌹   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌼   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de oua putrede.