PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Causeni

Un frumos buchet de garoafe - această surpriză vă va mulțumi femeii. Acum, pentru a prezenta o surpriză, nu ar trebui să mergeți și să căutați flori în diferite magazine și piețe, deoarece există un serviciu excelent pentru livrarea de buchete de flori CadouriOnline. Cu ajutorul acestui serviciu puteți comanda livrarea unui buchet de garoafe la Causeni și obțineți un buchet de flori proaspete din garoafe de azi. Cum se utilizează serviciul? Găsiți în catalogul de pe site-ul nostru o compoziție de garoafe din Causeni și începeți comanda. Când faceți o comandă pe site, clientul trebuie să scrie informații de contact. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii, contactați administratorul. Managerul site-ului vă va elibera de problemele legate de comandă și va accelera procesul de înregistrare. Dupa inregistrarea aplicatiei, geniul nostru pe culori va colecta un buchet de garoafe improbabil care va aprinde inima oricarei tinere doamne. Mai mult, curierul va arunca un buchet de garoafe la Causeni la adresa ta. La cererea clientului, managerul poate notifica femeia dvs. sau poate face un cadou neașteptat. Femeia voastră va fi drăguț să primească un cadou surpriză!

Posibil, va intereseaza:

🌹   Categoriile buchetelor de trandafiri pe site-ul nostru

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

🌷   Cum alegem corect un buchet?

  •   🌷   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei domnisoare tinere.
  •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu virsta jubiliarului.
  •   🌼   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele oficiale vor parea, cel putin, ciudat.
  •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
  •   🌸   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🍀   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌹   1  -  Florile se inchid pe timp de noapte, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌺   2  -  In Krishnaism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de magie neagra.
  •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
  •   🌸   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
  •   🌹   5  -  Cea mai inalta floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de amoniac.