PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Costesti

Un buchet fermecător de garoafe - acest cadou vă va mulțumi doamnei. Pentru a vă mulțumi compoziția din florile unei doamne, nu mergeți în căutarea piețelor de flori, deoarece există un excelent serviciu de livrare de flori CadouriOnline. Cu ajutorul nostru puteți comanda o livrare de buchete de la garoafe la Costești și obțineți un buchet convingător de flori proaspete din garoafe în aceeași zi. Cum să comandați? Ridicați pe site flori de cuișoare din Costești și adăugați-le în coș. Atunci când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să furnizeze informații de contact. Dacă aveți întrebări când faceți o comandă - sunați la managerul nostru. Personalul nostru vă va ușura problemele cu privire la comandă și vă va economisi timp. După înregistrarea cererii, specialistul nostru va colecta un superb buchet de garoafe, care va topi inima oricărei femei. În continuare, curierul va arunca un buchet de garoafe către Costești la adresa ta. Prin voința clientului, curierul poate notifica doamna dvs. sau poate face o surpriză neașteptată. Doamna ta va fi foarte încântată să primească o surpriză bruscă!

FAQs

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🚚   Livrarea florilor si cadourilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Buneti  -  Pretul: 112 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bic  -  Costul: 151 MDL
 •   🚚   Chisinau - Humulesti  -  Costul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Promo-Pret: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Briceni  -  Costul livrarii: 1613 MDL
 •   🚚   Chisinau - Rezina  -  Costul livrarii: 737 MDL

🌻   Cum selectam un buchet de flori in dar?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa alegeti buchete de flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere perfecta pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru evenimente oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la sarbatorile de afaceri vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Delphinium - Modestie
 •   🌸   Zambila - Joc, distractie
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Verbena - Sensibilitate
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta