PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Crasnoe

Florile fermecătoare sunt un cadou pe care toate fetele îl așteaptă. Pentru a face doamna fericită cu flori minunate, nu trebuie să mergeți la diferite magazine și piețe, deoarece puteți plasa o comandă pe site-ul CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline, puteți alege livrarea unui buchet de garoafe la Crasnoe și obțineți un buchet elegant de garoafe în orice moment care vă convine. Cum se utilizează serviciile CadouriOnline? Găsiți în catalogul de produse de pe site-ul nostru o compoziție de garoafe în roșu și faceți clic pe butonul pentru a comanda. Atunci când efectuați o achiziție pe site, clientul trebuie să scrie contacte. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii - contactați managerul. Personalul nostru vă va salva problemele legate de comandă și va grăbi procesul de eliberare. Dupa procesarea aplicatiei, floraritul nostru va colecta un buchet incredibil de garoafe, care va topi inima oricărei femei. Mai departe, mesagerul va aduce instantaneu un buchet de garoafe la Crasnoe la adresa specificată. Prin voința cumpărătorului, curierul poate notifica doamna dvs. sau poate face o surpriză neașteptată. Femeia voastră va fi drăguț să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari si raspunsuri

🌷   Cele mai bune buchete de trandafiri de la CadouriOnline

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

💐   Care numar de flori trebuie ales in buchet?

  •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
  •   💑   7 - adorare si admiratie
  •   🙏   15 - imi cer iertare
  •   💗   19 - numarul de flori in buchetul miresei
  •   💕   101 - dar persoanei iubite si unice

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🍀   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌷   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
  •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
  •   🌹   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».