PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Cupcini

Un buchet de flori frumoase - această surpriză va face orice fată fericită! Acum, pentru a prezenta un cadou, nu ar trebui să căutăm magazine, pentru că există pentru aceste nevoi. Pe site-ul CadouriOnline poți cumpăra un buchet de garoafe livrate la Cupcini și primești un buchet frumos de flori proaspete din garoafe la un moment potrivit pentru tine. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Găsiți pe site-ul nostru un buchet neobișnuit de garoafe în Cupcini și faceți clic pe butonul de comandă. Când faceți o achiziție pe site, clientul trebuie să scrie informații de contact. Dacă aveți întrebări în timp ce faceți o achiziție - contactați personalul nostru. Angajatul nostru vă va salva probleme inutile și vă va ajuta să economisiți timpul. După înregistrarea cererii, specialistul nostru va crea un frumos buchet de garoafe, care va topi inima oricărei tinere doamne. În continuare, mesagerul, într-un fulger de ochi, va livra un buchet de garoafe către Cupcini la adresa ta. La cererea clientului, managerul poate să-ți anunțe femeia sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească o surpriză neașteptată!

Cele mai populare intrebari

🌼   Selectia compozitiilor florale de la CadouriOnline

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌻   Cum alegem un buchet de flori pentru o anumita ocazie?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere perfecta pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌸   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive cel mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Cum putem pastra mai mult timp florile in vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa racoroasa clocotita de (10-15 grade) si dati-i ei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, asezati acolo florile
 •   🌊   -  Apa trebuie schimbata neaparat in fiecare zi
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu se recomanda sa fie amplasata cu celelalte flori, amplasati-le intr-o vaza separata