PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Frunze

Un buchet mare de garoafe este un cadou perfect pentru femeia ta. Pentru a cumpăra un buchet de flori, nu mergeți la magazinele de flori, deoarece există un site CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet de garoafe livrate către Frunze și obțineți un buchet elegant de garoafe în orice moment care vă convine. Cum se face o achiziție? Alegeți în catalogul companiei CadouriOnline florile garoafelor din Frunze și adăugați-le în coș. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, clientul trebuie să specifice contactele. Dacă întâmpinați dificultăți atunci când faceți o achiziție, contactați personalul nostru. Personalul nostru vă va salva problemele legate de comandă și vă va economisi timp. După ce comandăm geniul nostru prin culori, vom produce un buchet incredibil de garoafe, care va topi inima oricărei tinere doamne. După aceea, curierul va trimite cu ușurință un buchet de garoafe către Frunze la destinatar. La cererea clientului, curierul poate să-i anunțe prietena dvs. sau să facă un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

Intrebari uzuale

🌷   Categoriile buchetelor de trandafiri pe site-ul nostru

🚚   Pretul livrarii in alte orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Colonita  -  Costul livrarii: 124 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Fauresti  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Comrat  -  Pretul: 757 MDL
 •   🚚   Chisinau - Criuleni  -  Promo-Pret: 336 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ocnita  -  Pretul: 1678 MDL

♛   5 cele mai populare flori-cadouri

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si eleganti arata literalmente regeste, si de aceea nu este surprinzator, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la crearea buchetelor de flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o grandioasa popularitate la crearea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌺   1  -  Cea mai minuscula floare de pe planeta, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri aceasta cintareste in jur de 10 kg.
 •   🌷   2  -  In Krishnaism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de magie neagra.
 •   🌸   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌺   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌻   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.