PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Glodeni

O compoziție de flori frumoase este o surpriză că toți reprezentanții de sex feminin iubesc atât de mult. Pentru a vă bucura pe tânăra doamnă cu flori frumoase, nu mergeți la diverse magazine și piețe, deoarece există un site CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet de garoafe livrate la Glodeni și obțineți un frumos buchet de flori din garoafe la un moment convenabil pentru tine. Cum se utilizează serviciile CadouriOnline? Selectați buchetul de garoafe de pe site-ul Glodeni și începeți rezervarea. Atunci când plasați o comandă pe un site web, trebuie să furnizați informații de contact. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii, contactați managerul. Managerul vă va elibera de complicații atunci când plasați o comandă și vă va economisi timp. Dupa finalizarea aplicatiei, florarul nostru va face un superb buchet de garoafe, care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul încălzește instantaneu un buchet de garoafe la Glodeni la adresa specificată. La cererea clientului, compania noastră vă poate notifica doamna sau puteți face un cadou brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou brusc!

Ajutor la alegere

🚚   Regulile de livrare a produselor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Republicii Moldova?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

♛   Тop 5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si rafinati arata intr-adevar regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la crearea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o mare popularitate la alcatuirea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Tuberoza - Dorinta interzisa
 •   🌸   Musetel - Tinerete
 •   🌸   Feriga - Magie
 •   🌸   Gaultheria - Armonie
 •   🌸   Mimoza - Sensibilitate
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta