PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Iargara

Un buchet de flori delicioase - acest dar va multumi orice femeie! În epoca tehnologiei digitale, pentru a comanda un buchet frumos de flori, nu mergeți neapărat la cumpărături, deoarece există un serviciu de livrare flori Chisinau CadouriOnline. Cu ajutorul acestui serviciu este posibil să cumpărați un buchet de garoafe livrate în Jargar și să obțineți un frumos buchet de flori din garoafe în orice moment al zilei. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Ridicați în catalogul nostru o compoziție de garoafe în Jargar și începeți să faceți o achiziție. Când efectuați o achiziție pe site, trebuie să introduceți contacte. Dacă aveți întrebări în timp ce efectuați o achiziție - sunați la managerul nostru. Consultantul nostru vă va salva problemele legate de comandă și vă va economisi timp. După înregistrarea cererii, specialistul nostru va crea un buchet minunat de garoafe, care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul va livra imediat un buchet de garoafe către Jargar la adresa solicitată. Prin voința managerului de clienți îi puteți notifica prietena sau puteți face o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi infinit plăcută să primească un cadou neașteptat!

Posibil, va intereseaza:

👑   Care buchete de flori recomanda floristii nostri?

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

♛   Care sunt 5 cele mai populare flori care sunt daruite?

  •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si rafinati arata intr-adevar regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate imensa la colectarea compozitiilor din flori
  •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul trezirii naturii si mereu se bucura de o faima la alcatuirea compozitiilor din flori
  •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
  •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
  •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌹   5 cele mai interesante particularitati despre flori

  •   🌼   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
  •   🌹   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
  •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
  •   🌸   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 4.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de oua putrede.