PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de garoafe in Tvardita

Buchete frumoase - acest cadou va face orice femeie fericită! Acum, pentru a face o surpriză, nu trebuie să mergeți la piețele de flori, pentru că suntem noi pentru aceste nevoi. Cu ajutorul CadouriOnline este posibil să comandați o livrare de buchete de la garoafe la Tvardita și să obțineți un buchet elegant de garoafe de azi. Ce va fi necesar pentru a cumpăra o compoziție de flori pe site-ul CadouriOnline? Alege un buchet de garoafe neobișnuit în Tvardita din catalogul de produse de pe site-ul nostru și adaugă-l în coș. Când efectuați o achiziție pe un site web, trebuie să scrieți contacte. Dacă întâmpinați dificultăți la plasarea comenzii dvs., contactați managerul nostru. Managerul vă va salva complicații atunci când plasați o comandă și accelerați procesul de înregistrare. După procesarea cererii, specialistul nostru va colecta un buchet frumos de garoafe, care va topi inima oricărei fete. După aceea, curierul va livra rapid un buchet de garoafe la Tvardita la adresa dorită. Conform ideii clientului, managerul poate să-ți anunțe tânăra doamnă sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Intrebari frecvente pe site

🚚   ТOP 10  -  Extrem de costisitoare si rare flori din lume

 •   🚚   Middlemist  -  nu este in vinzare, deoarece exista doar 2 exemplare
 •   🚚   Hortensia  -  costul mediu este estimat de 6 dolari pentru o floare
 •   🚚   Gloriosa  -  costul pentru o floare in jur de 10 $
 •   🚚   Trandafir curcubeu  -  costul pentru o floare este in jur de 10 $
 •   🚚   Lalea «Regele Noptii»  -  pretul unei flori ajunge pina la 20 dolari
 •   🚚   Eden Rose  -  un trandafir se estimeaza la 20 $
 •   🚚   Trandafir Sweet Juliet  -  pretul unui trandafirului Sweet Juliet constituie 30 dolari
 •   🚚   Medinilla  -  pretul pentru o floare poate fi de la 50 la 150 $
 •   🚚   Orhidee «Kinabalu Gold»  -  pretul unei flori ajunge 5000 dolari
 •   🚚   Shenzhen Nongke  -  si iata si liderul, respectiva floare infloreste doar o data in 6 ani, costul acesteia constituie 202 000 $

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

🌷   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele de flori pentru sarbatori oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌸   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌼   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌻   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt decolorate, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  In Vishnuism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de infectii.
 •   🌼   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌸   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.