Tip produs
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru barbati Alexandrovca Noua

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 35 lei
pix cu bila SCRIKSS Habana
Stilou SCRIKSS Habana
1899lei 1934 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 80 lei
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
999lei 1079 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 604 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
2035lei 2639 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 83 lei
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2299lei 2382 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1676lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 433 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
886lei 1319 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 97 lei
set cadou "Totul cu mine"
Set cadou "Totul cu mine"
1299lei 1396 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 220 lei
sculptură "Caracterul abstract"
Sculptură "Caracterul abstract"
1098lei 1318 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 97 lei
set de cadouri "Cel mai bun"
Set de cadouri "Cel mai bun"
1499lei 1596 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Daruri nostime pentru barbati Alexandrovca Noua pentru orice gust

Fiecare domnisoara intr-un final are de a face cu problema, ce cadou sa aleaga iubitului. Dar acest lucru nu inseamna, ca ea nu poate alege, ce totusi sa daruie. Cu apropierea evenimentelor importante la barbati, pentru reprezentantele sexului frumos alegerea cadoului devine cea mai importanta intrebare, deoarece este necesar sa achizitioneze un cadou extraordinar si practic la ziua de nastere, de aniversare, de ziua tuturor indragostitilor, 23 februarie sau oricare alt eveniment important, reiesind din interesele barbatului, trasaturile caracterului, gusturile personale ale acestuia.

Firma noastra va ofera oportunitatea sa procurati cadouri pentru barbati Alexandrovca Noua cu livrare, care sunt prezentate pe site-ul nostru intr-o gama larga, la preturi extraordinar de bune cu livrare rapida la domiciliu. Personalul profesionist al serviciului nostru, care au o experienta colosala, au pregatit pentru dumneavoastra cadouri neobisnuite, amuzante si valoroase pentru barbati. Indiferent de ocupatie, preferintele personale, preferinte si varsta eroului sarbatorii, noi suntem convinsi, ca la noi simplu si usor veti putea alege ceea, ce ideal se va potrivi barbatului dumneavoastra.

Aveti in plan sa aduceti bucurie barbatului iubit? Pentru In acest caz se poate sa comandati cadouri barbatilor scumpi la noi, in CadouriOnline. Noi oferim serviciu de livrarea darurilor de diverse mari si mici, de diferite culori, forme si dimensiuni. Magazinul de cadouri CadouriOnline este o echipa de profesionisti cu o bogata experienta pe piata interna. Multumita stabilirii competente a muncii si conditiilor excelente, noi cu siguranta putem sa va oferim oportunitatea sa procurati cadouri pentru barbati Alexandrovca Noua cu livrare la adresa indicata cu ajutorul sistemelor sigure de plata, stabilite pentru voi toti.

Posibil, ati intrebat:

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🌷  🎁   Cele mai bune idei de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele!

🌺   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌷   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele oficiale vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Cum prelungim viata florilor cu ajutorul sfaturilor simple?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa rece clocotita de 10-12 grade si dati-i apei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, asezati acolo florile
 •   🌊   -  In fiecare zi schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, depozitati-le intr-o vaza separata