Tip produs
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru barbati Hirbovatul Nou

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 42 lei
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
939lei 981 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 549 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1850lei 2399 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2165lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1524lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 394 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
805lei 1199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
sculptură "Caracterul abstract"
Sculptură "Caracterul abstract"
1198lei 1298 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet masculin "Gurmand"
Buchet masculin "Gurmand"
1899lei 1999 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet de bărbați cu gustări
Buchet de bărbați cu gustări
1699lei 1799 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Daruri unicale pentru barbati Hirbovatul Nou pentru orice gust

Orice reprezentanta a genului feminin la un moment dat are de a face cu alegerea, ce sa aleaga in calitate de cadou prietenului. Dar acest lucru nu inseamna, ca ea nu poate alege, ce totusi sa-i ofere. In ajunul sarbatorilor la barbati, pentru reprezentantele sexului frumos alegerea cadoului este cea mai actuala intrebare, deoarece este necesar sa aleaga un prezent superb si util pentru ziua de nastere, de aniversare, 14 februarie, 23 februarie sau orice alt eveniment important, luand in considerare interesele barbatului, trasaturile individuale de caracter, preferintele personale ale acestuia.

Magazinul nostru online va propune sa procurati cadouri pentru barbati Hirbovatul Nou cu livrare, care sunt prezentate pe site-ul nostru intr-o gama vasta, la preturi accesibile cu livrare rapida la adresa specificata. Floristii profesionisti ai firmei noastre, care au o experienta mare, prezinta atentiei dumneavoastra cadouri neobisnuite, hazlii si valoroase pentru barbati. Indiferent de tipul de activitate, preferintele personale, inclinatiile personale si varsta eroului ocaziei, noi suntem siguri, ca la noi cu usurinta veti gasi ceea, ce va fi pe placul barbatului dumneavoastra.

Aveti in plan sa rasfatati barbatul iubit barbatului apropiat? Pentru In acest caz se poate sa comandati cadouri barbatilor dragi la noi, in CadouriOnline. Noi garantam livrarea cadourilor de diferite dimensiuni si nuante. Magazinul de cadouri CadouriOnline este o echipa de specialisti cu o mare experienta pe piata Moldoveneasca. Din cauza organizarii rationale a sistemului de deservire a clientilor si conditiilor avantajoase, noi putem sa va recomandam sa procurati cadouri pentru barbati Hirbovatul Nou cu livrare la domiciliu cu ajutorul sistemelor sigure de plata, stabilite pentru voi toti.

Intrebari frecvente

🤑   Cu ajutorul caror sisteme de achitare este posibil de achitat cumparatura?

 •   💲   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, de exemplu: webmoney, Yandex Money, PAYPAL, Bitcoin si altele....
 •   💰   Cu ajutorul cardului bancar: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   🤑   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💲   In numerar

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Truseni  -  Pretul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ceroborta  -  Costul livrarii: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straisteni  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Calarasi  -  Costul livrarii: 465 MDL
 •   🚚   Chisinau - Causeni  -  Costul: 646 MDL
 •   🚚   Chisinau - Riscani  -  Pretul: 1278 MDL

♛   Cele mai populare flori in online-magazinul nostru

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si eleganti arata literalmente regal, si de aceea nu este surprinzator, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la colectarea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o grandioasa popularitate la colectarea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌹   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌸   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Cea mai inalta floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de oua putrede.